Lejárt játék – nyerj egy szemöldök tetoválást

Ezt a játékot megnyerték. A szerencsés nyertes: Dajka Dóra – Sajószögedről.  Nyereménye szemöldök tetoválás a NIKINK Mikropigmentáló Szalon felajánlásával. A nyertesnek gratulálunk, akit e-mailben értesítettünk a nyerés tényéről.

Játék kezdete: 2018.09.21
Játék vége: 2018.10.22
Játék sorsolása: 2018.10.22

Nyeremény: 1 db szemöldök tetoválás a NIKINK Mikropigmentáló Szalon felajánlásával

Valljuk be, a nők többségét foglalkoztatja szemöldöke. Vagy túl dús, vagy túl kevés – de a legtöbben elégedetlenek vele és a legtöbben kozmetikushoz járnak, hogy azt korrigáltassák. Erre nagyon jó megoldás tud lenni a szemöldöktetoválás, ugyanis azzal nem kell x hetente felkeresni szakembert.

Választani nem könnyű! Több technika is létezik, amivel rendbe hozathatjuk félresikerült szemöldökünket, ám minden esetben érdemes jó szakember segítségét kérni ahhoz, hogy arcunk megőrizze természetességét.

A tetoválok többsége több technikát elsajátított már, de folyamatosan keresik az újabbakat, amelyek a jelenlegi trendek szerint a világban hódítanak.

Így van ez játékunk felajánlójával is, akinek elsődleges kedvence a Microblading technika, mert a legtermészetesebb hatást lehet vele elérni és még a férfiaknak is tetszik! Ami nagy szó, mert bennük még mindig azok a szemöldök tetoválások élnek, amiket 20 évvel ezelőtt készítettek az első sminktetoválók, amiket aztán azóta is sokan viselnek sajnálatos módon.

Visszatérve a témához, szinte minden szemöldök típusnál alkalmazható ez a technika, tökéletes formaváltásra, sűrítésre, kiegészítésre. A megfelelő színválasztással, annyira egybe olvad a saját szálakkal, hogy fel sem tűnik senkinek tetoválást visel. Azért is olyan nagyszerű még, mert azok is esélyt kapnak, hogy tartósan szemöldök szálaik legyenek, akiknek egyáltalán nincs saját szemöldök állományuk.

Második kedvence az Mpowder szemöldök, amit ő nevezett el így, ez a púder Technika leheletnyi Microblading szálazással. Itt már intenzívebb, sminkeltebb a hatás, jól alkalmazható régi fakult tetoválások frissítésére, megújítására is.

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik kedvenc, amit megemlítenénk, és ami egyben a felajánló vállalkozásának nevében is megtalálható. Ez a Test Mikropigmentálás, amikor Camouflage Technikával sebhelyeket, striákat és pigmentfoltokat korrigálnak színben, hogy bőrünk hibátlannak tűnjön.

Ezek manapság már nem igényelnek sebészeti beavatkozást, mert a pigmentek is hatalmas fejlődésen mentek át az elmúlt években, akár csak a technikák és nagyon szépen tartják a színüket hosszútávon.

Bár manapság sokakat érdekel a téma, mégis sokan tartanak az ilyen jellegű beavatkozásoktól, ami jogos, hisz jópáran “megégették” már magukat. Ám egy jól megválasztott szakemberrel hosszútávú lehet az együttműködés hisz ez épp olyan, mint amikor fodrászt, vagy pedikűröst választunk. A tetoválónk fogja legjobban ismerni az arcformánkat, bőrünket, hogy tudja hogyan bánjon vele. Ő lesz az, aki lebeszél arról is, ha butaságot akarunk csinálni, hisz ne felejtsük el, tetoválásról beszélünk nem sminkről, amit még aznap este lemoshatunk.

Hendlein Nikolett
+36703267114
NIKINK Budapest
Thököly út 81.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.