Lejárt játék – Nyerj egy pár Talia lábbelit

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes boldog tulajdonosa egy pár Talia típusú lábbelinek a Berkemann jóvoltából. A nyertesnek – Bartal Editnek Paksról gratulálunk, akit nyereményéről e-mailben értesítettünk! 

Az ősz beköszöntével mindenki lecseréli nyári cipőit/szandáljait zárt cipőkre, így nem mindegy, hogy lábukat milyen lábbelikbe bújtatják. Mivel legtöbben hosszú órákat töltenek el ugyanabban a lábbeliben, érdemes olyan zárt cipőt választani ami nem csak elegáns, hanem kényelmes is egyben. Nos, pont ilyenek a Berkemann lábbelik, náluk azok is megtalálják álmaik cipőjét akik otthonra vagy irodába keresnek lábbelik, akárcsak azok akik divatkövetők.

banner-o%cc%8bsz

Az egészség örök divat

Prémium minőség és páratlan kényelem – ezt kínálja a Berkemann 2016-os őszi-téli kollekciója. Az új választék tervezésekor a legfontosabb szempont az egészség volt, a Berkemann ugyanis nem csupán lábbeli, hanem életérzés fájdalmak nélkül.

Bár a trendek a cipőkínálatban is az évszakoknak megfelelően változnak, egy dolog sosem megy ki a divatból, ez pedig az egészség. Akár a fárasztó munkanapokra, akár az otthoni kényelem megteremtéséhez keresünk lábbelit, a legfontosabb, hogy az egészséges lépteket válasszuk. Ennek alapja nem más, mint az anatómiai talpbetét, amely több mint 130 éve a modellek lelke. Az ötpontos alátámasztás pedig nemcsak a kényelemről gondoskodik, hanem megelőzi a lábközépi fájdalom kialakulását, ami harmincéves kor felett gyakran megnehezíti a mindennapjainkat.

5234-968_talia

Az új kollekció tervezésekor kiemelt figyelmet kaptak a lábproblémákkal küzdők, akik ismét megtalálhatják a kínálatban a puha sztreccs modelleket, a könnyen felvehető tépőzáras és újdonságként a cipzáras lábbeliket is.

A divatot kedvelők a természet közeli földszínek, a hatvanas-hetvenes évek bohókás stílusvilága, a ragyogó fényes felületek, valamint a modern high-tech anyagok közül válogathatnak.

Az otthon kényelme különösen fontos, a márka ezt is szem előtt tartja. Ezt puha bőrrel és meleg béléssel teremti meg, így az otthoni viseletre szánt lábbelikbe a hűvös téli estéken igazán kellemes lesz belebújni.

Tegye próbára a Berkemannt! Elég felpróbálni, utána le sem akarja majd venni. A Berkemann ugyanis nem csupán lábbeli, hanem életérzés, amibe könnyű beleszeretni!

Játék kezdete: 2016.10.01
Játék vége: 2016.10.31
Játék sorsolása: 2016.11.01

Nyeremény: egy pár Talia lábbeli a Berkemann felajánlásával

http://www.berkemann.hu/

trade@berkemann.hu

berkemann--logo_es_szlogen--cmyk

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.