Lejárt játék – nyerj egy csodálatos Mirtusz ásvány ékszerszettet

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes Farkas Ildikó – Békéssámsonról. Nyereménye 1 db Mirtusz ásvány ékszerszett. A nyertest e-mailben értesítettük a nyerés tényéről. Nyereményéhez gratulálunk! 

Ha te is szereted az ásványokat és szeretnél egy ékszerszettet magadnak, akkor nincs más dolgod, mint velünk játszani. Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdéssorra, és jelentkezel a játékunkra, akkor nagy eséllyel indulhatsz nyereményjátékunkon, amelynek megnyerése után tied lehet egy csodálatos, egyedi, kézzel készített Mirtusz ékszerszett.

Játék kezdete: 2018.10.15
Játék vége: 2018: 10.30
Játék sorsolása: 2018.10.31

Nyeremény: 1 db Mirtusz ásvány ékszerszett  

Ásványok és egészség  

A köveket ősidők óta használja az emberiség gyógyításra, védelemre, vagy csak akár szépészeti célokra!

Minden kő különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk. A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket.

Hogyan válasszuk ki melyik a MI kövünk?

Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést, gondolatot. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

A kövek tisztítása 

A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min. 2-3 perc) őket.

A tisztításra azért van szükség, mert a kristályok tárolják az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Továbbá köveinket is érdemes feltölteni energiával – a Hold fényével. Holdtöltekor tisztítsuk meg ásványainkat a fenti módon, majd tegyük őket olyan helyre, ahol a hold fénye éri és feltölti őket.

Ásványékszerünk érkezése után nagyon fontos, hogy mielőtt elkezdnénk viselni alaposan tisztítsuk meg. Ez azért fontos, mert saját energia rezgésünket kell felvegye az ékszer.

Meddig használjunk egy követ?

A kövek jeleznek, amikor már nincs rájuk szükségünk, elhidegülnek tőlünk, vagyis érintésünkre és viselésükkor hidegek maradnak. Ilyenkor tegyük le, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túladagolhatjuk. Megelőzésként magunknál hordhatjuk marokkő formájában.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.