Lejárt játék – Nyerd meg a nyár slágerét

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes Hajdú Ervin Istvánné Budapestről, aki egy pár kényelmes lábbelit nyert a Berkemann felajánlásával. A nyertest e-mailben értesítettük. Nyereményéhez gratulálunk.

Előzmények

Játssz velünk és legyen tied egy kényelmes lábbeli, amely igazi társad lehet a meleg nyári napokon a hosszú séták során, vagy akár egy kellemes nyaralás során.

Ahhoz, hogy tied lehessen ez a kényelmes lábbeli nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni kérdéssorunkra, és regisztrálnod játékunkra.

Játék kezdete: 2017.06.19.
Játék vége: 2017.07.18.
Játék sorsolása: 2017.07.19

A nyár íze – Berkemann

Mire vágyunk egy forró nyári napon? Egy édes, kényeztető desszertre, fűszeres ízekre, hűsítő és frissítő finomságra vagy éppen egy meglepő sós különlegességre? Ha a gasztronómia nyelvére szeretnénk lefordítani a Berkemann 2017-es tavasz-nyári trendjeit, akkor ezek az ízélmények mind megtalálhatóak lesznek a legújabb kollekcióban.

Édes, mint egy sütemény – A puha, meleg pasztellek és a napszítta árnyalatok púderes textúrákon jelennek meg az új kollekcióban. A dolce vita és az 50-es évek Amerikájának hangulata jól megfér egymás mellett.

Fűszeres, mint a tortilla – A színek és a textúrák trópusi keveréke kényezteti az érzékeinket. Az etnó részletek fényes anyagokkal és merész vonalakkal párosulnak. Utazzon velünk egy egzotikus világba!

Sivatagi kaland – A sivatag és a szavanna színei, a homok, a bézs, az okker és a kávé kalandos utazásra hívnak. A kulcs a természetesség és a funkcionalitás. Az élet teljességéhez szükség van a föld ízeire is!

Hűvös, mint a fagyi – Mint egy frissítő tengeri fuvallat! Sportos elegancia, időtlen vonalak és kényelem mindenekfelett! Mindez a kék izgalmas árnyalataival ötvözve a hűvös tónustól a karibi türkizig.

Sorsolás és eredményhirdetés 

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben az 50. Játékos kiválasztásával történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt, úgy 15 napon belül új nyertest sorsolunk. 

FONTOS információ! Egy e-mail címről, csak egy regisztráció érvényes, továbbá azon játékosok, akik ugyanarról a postai címről több regisztrációt hoznak létre (név, postai cím azonos) – kizárásra kerülnek a játék spammelése miatt.

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.