Lejárt játék! Nyerd meg a legújabb Berkemann kollekció egyik színes darabját!

Ezt a játékot már megnyerték! A szerencsés nyertes Kuglics Cintia Mezőlakról – nyereménye egy kényelmes, ám egyben szemet gyönyörködtető papucs a Berkemanntól, amely tökéletes társ lehet a nyaralás során is. Nyereményéhez gratulálunk!

Berkemann: Könnyű megszeretni – immár 130 éve!

Inspiráló színek, új stílusok, meglepő textúrák – ez jellemzi a Berkemann 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját! A megszokott, kiváló minőség mellől ezúttal sem hiányozhatnak az újdonságok, melyek mind a vásárlók kényelmét és egészséges lépteiket szolgálják!

A minimalista stílus finom részletei, a trópusok vibráló, élettel teli világa és a látványos optikai illúziók egyaránt megjelennek a 2015-ben 130. születésnapját ünneplő Berkemann tavasz-nyári kollekciójában. A következő szezonban a hagyományok mellett a játék is fontos szerepet kap, ami az eddigieknél is izgalmasabb, dombornyomott felületekben és a rabul ejtő textúrákban jelenik meg.

1023_Felia

A csillogó fémek és a gyöngyház ragyogása, a fekete-fehér éles kontrasztja, valamint a természetközeli színvilág egyaránt megjelenik a kollekció letisztult, minimalista stílust képviselő lábbelijeiben. A forma követi a funkciót, mindezt persze minőségi anyagokkal és a Berkemanntól megszokott precizitással kombinálva.

Elutazna a trópusokra? A Berkemann kollekciójával 2015 tavaszán jegyet válthat egy egzotikus utazásra, melynek során bátran kacérkodhat a színekkel és a mintákkal. A lábbeliken a nyár gazdagságának jegyei jelennek meg a romantikus angol kertektől egészen a virágokkal teli trópusi dzsungelig. A kollekcióból nem hiányozhatnak az állatmintás bőrök, a madárvilág harsány színvilága, és az óceán kékjének megannyi árnyalata sem.

Az új kollekciót optikai illúziók teszik még izgalmasabbá! Ezt a kalandozást különféle kultúrák inspirálták. A szabálytalan formák, a szokatlan kombinációk, a régi és az új találkozása vibráló elegyet alkot a lábbeliken, a fémes színek és a dombornyomott felületek pedig különleges látványt teremtenek.

1023-353_Felia

A Berkemann ráadásul nem csak a színekkel és formákkal játszik 2015 tavaszán, hanem megismerhetjük azt a vadonatúj talpformát is, ami a szabadság érzetét adja viselőinek! Vigyázat, könnyű lesz megszeretni!

Nyeremény: egy pár kényelmes – a képen is látható Felia model a Berkemanntól. Szín és méret egyeztetés a játék lejárta után.

Mit lehet tudni a Berkemann Felia modelljeiről?

  • Cserélhető talpbetéttel vannak ellátva
  • Valódi bőrből készülnek
  • Tépőzárral állítható a bőségüke (E-H bőség)
  • Szélesebb lábú hölgyek is bátran viselhetik
  • Fehér, piros, kék és barna színben kaphatóak

Játék kezdete: 2015-03-20

Játék vége: 2015-04-19

Játék sorsolása: 2015-04-20

FONTOS! Szeretnénk felhívni a játékosok figyelmét, hogy egy címről csak egy személy játszhat. Aki többször próbálkozik megkerülve a játékszabályzatot, kizárjuk a sorsolásból! Megértésüket köszönjük!

berkemann--logo_es_szlogen--cmyk

Forrás:

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.