Lejárt játék! Játsszon velünk és nyerjen két főre szóló wellness hétvégét

Ezt a játékot megnyerték. A szerencsés nyertes: Óváry Gabriella – Budapestről. A nyertest e-mailben értesítettük. Nyereményéhez gratulálunk.

Sajnos azokat a játékosokat, akik tele spammelték a nyereményjátékot a százas nagyságrendű regisztrációval kénytelenek voltunk kizárni a játékból a játékszabályzatra vonatkozóan! 

Játék részletei! 

Válaszoljon helyesen a kérdéssorra, adja meg pontos adatait és nyerjen páros wellness hétvégét félpanziós ellátással az Abacus Business & Wellness Hotel****superior-ba!

Nyeremény: 2 éjszakás wellness hétvége, 2 fő részére félpanziós ellátással az Abacus Business & Wellness Hotel****superior-ban

Az Abacus Business & Wellness Hotel**** a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda nemcsak a hétköznapokon és hétvégéken, de ünnepekkor is közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

bb 703

A 2016-os év első olyan hétvégéje, amikor szívesen töltenek pár napot a vendégek szállodában, a Valentin-napi hétvége. Ez ebben a szállodában sincs másképp, ugyanis évről évre egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik meg a rózsaszirommal behintett ágy, gyertyafényes esti fürdőzések, romantikus hangulatú szauna szeánszok fűszerezte, kimondottan szerelmespárok részére összeállított csomagajánlatok iránt.

A luxus körülmények megteremtéséhez azonban elengedhetetlenek a gasztronómiai élvezetek. Az Abacus Hotelben Tóth Ferenc Executive Chef irányításával korlátlan ételfogyasztást tartalmazó büféebéddel is kedveskednek a szerelmeseknek, és igyekszenek ételeik ízvilágába is belecsempészni a romantika jegyeit.

A március 15-ei, húsvéti és pünkösdi hosszú hétvégék elsősorban a gyermekkel érkező családok számára közkedvelt időpontok egy kis wellnessezéssel egybekötött kikapcsolódásra.

Ezekre a hétvégékre még színesebb programkínálattal készülnek kis és nagy vendégeik részére, hogy ott-tartózkodásukat tényleg feledhetetlenné tegyék. A felnőttek részére kínált programajánlatok közül a hivatásos szauna mester által vezényelt szeánszok és aqua fitness programok a legnépszerűbbek, míg a gyermekek legkedveltebb elfoglaltságai közé tartoznak az Abacus Manó Klub kínálta egész napos logikai, kézműves, tánc és sportfoglalkozások.

bb 726

A húsvéti hétvégén nagy sikernek örvend a már-már hagyománnyá vált állatsimogató is, ahol az”Abacus Nyuszi” mellett különböző kisállatok simogatására is lehetőséget biztosítanak.

A pünkösdi hétvégén idén először a Mercedes-Benz V-osztályának bemutatójára is a szálloda ad otthont, mely során a felnőtt vendégek megismerhetik a Mercedes cég mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett típusát, a gyerekeknek pedig a cég apró ajándékokkal kedveskedik.

Abacus Business & Wellness Hotel**** SUPERIOR
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Tel: +36-23-532-360
www.abacushotel.hu

Játék időtartama: 2016. február 8. – 2016. március 7.
Sorsolás időpontja: 2016. március 8.

Nyeremény: 2 éjszakás wellness hétvége, 2 fő részére félpanziós ellátással az Abacus Business & Wellness Hotel****superior-ban

Látogasson el Ön is az Abacus Business & Wellness Hotel****superior-ba és élje át a tökéletes pihenés élményét a szállodában!

abacus horizontal

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.