Lejárt játék – Nyerd meg T-kód fiatalság és egészségmegőrző termékcsalád egy-egy darabját! 

Ezt a játékot már megnyerték! A szerencsés nyertes Kozma Nikolett Dobozról.  Nyereménye  egy T-kód baktövis titka kapszula és egy T- kód bőrmegújító krém. A nyertesnek gratulálunk.

Szépülj a sztárok módszerével! Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András részvételével magyar fejlesztők olyan hatóanyagra bukkantak, amely forradalmasíthatja a szépségipart. A hírességek örömmel vettek részt a T-kód programban, ahol a baktövis gyógynövény esetleges öregedés gátló hatásait vizsgálták az emberi szervezetre vonatkozóan. A másfél hónapos tesztidő után mindhárom híresség elégedetten nézett tükörbe. Most elárulják a titkukat.

Tizennégy hónappal ezelőtt titkos kutatásba kezdtek magyar fejlesztők. Céljuk volt, egy olyan növényt találni, egy hatóanyag kombinációt fejleszteni, melynek segítségével a szervezet egyidejűleg támogatható kívülről és belülről olyan, kizárólag növényi hatóanyagokkal, melyek segítségül lehetnek a bőr öregedésének lassításában és hatékonyan vehetik fel a harcot az egészségkárosító folyamatokkal. A T-kód kutatás vezetője Dr. Székács Béla, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.

Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András másfél hónap után elégedetten nézett tükörbe, és fizikai állapotukról is pozitívan nyilatkoztak.

tkod2

„Hiú ember vagyok, de a munkámból adódóan ez nem is meglepő. Szerencsés vagyok, mert jó génekkel rendelkezem, mindig fiatalabbnak néztek a valós koromnál. A T- kód bizonyítottan sokat segít abban, hogy megőrizzem azt a testi és lelki állapotot, amit szeretnék minél hosszabban kitolni az életemben.”- Csonka András

„Mindaz egyesül ebben a krémben és kapszulában, amire egy nő vágyik. A fő hatóanyaga, a baktövis segít az öregedéssel együtt járó betegségek elleni harcban. A bőröm tónusát pedig úgy alakítja, hogy az természetes és kortalan megjelenést kölcsönöz.”- Ábrahám Edit

„Harminc évesen már egy nőnek figyelnie kell a megelőzésre, így azonnal igent mondtam a T-kód kutatócsoportjának felkérésére. Büszkeség, ha az ember egy magyar terméket próbálhat ki és a gyakorlati munkában is vehet részt, tapasztalásait pedig átadhatja a fejlesztőknek. A T-kód azt gondolom, hogy az egyik büszkeségünk lehet.” – Sarka Kata

tkod3

A két héten át tartó nyereményjátékunk során kisorsolunk egy T-kód: a baktövis titka kapszulát és egy T- kód bőrmegújító krémet. 

Játék kezdete: 2015-06.22.
Játék vége: 2015-07.05. 
Játék sorsolása: 2015-07-06.

FONTOS! Szeretnénk felhívni a játékosok figyelmét, hogy egy címről csak egy személy játszhat. Aki többször próbálkozik megkerülve a játékszabályzatot, kizárjuk a sorsolásból! Megértésüket köszönjük!

 

Forrás: