Lejárt játék – Nyerj bőrfeszesítő arckezelést a Royal Clinics jóvoltából

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes: KrasznaI Nóra Budakesziről, nyereménye egy bőrfeszesítő arckezelés a Royal Clinics felajánlásával. A nyertest e-mailben értesítettük, nyereményéhez gratulálunk! 

Bőrfeszesítés felsőfokon – Scarlet RF arckezelés scarlet_rf_foto_1
Ki ne szeretné megereszkedett arcvonásait ismét a helyükön látni és bőre egykori rugalmasságát visszanyerni? Mindannyian látványos eredményekre vágyunk, de senki sem szereti a fájdalmas kezeléseket. 
Szerencsére ma már nem minden esetben igaz a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvednünk. Van az a tűszúrás-zápor, ami célzott hőhatással karöltve feszessé, fiatalabbá teszi a bőrt, ugyanakkor nem fáj, és nem okoz látható sérülést.

A Scarlet RF arckezelésről van szó, melynek során egy 25 tűből álló, apró négyzetben végződő kezelőfej számtalanszor sújt le gyanútlan arc- és nyakbőrünkre – és ha ez még nem volna elég, közben rádiófrekvencia által hősokkot fejt ki a bőr mélyebb rétegeiben! Teszi mindezt azért, hogy a tízezernyi mikro-sérülés segítségével hihetetlenül felpörgesse bőrünk helyreállító folyamatait és a rádiófrekvencia hőhatását is bevetve feszesebb kötőszövetet eredményezzen.

Scarlet RF arckezelés a legkíméletesebb bőrfiatalító módszer

Lehet, hogy a Scarlet RF arckezelés első hallásra kissé drasztikus beavatkozásnak tűnik, ám valójában az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb bőrfiatalító módszer. Annyira kíméletes, hogy még a szemhéj hajszálvékony bőrén és a nyakon is használható! Ezek tipikusan azok a területek, melyek érzékenységüknél és a bőr vékonyságánál fogva a legnehezebben kezelhetőek.

scarlet_rf_foto_2A Scarlet RF ezen területeken is kiválóan működik, ugyanis a bőrfelület vastagságától függően beállítható, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,25-3 mm-ig). A kezelés előtt a bőrfelületet lidocain tartalmú krémmel keni be a bőrgyógyász, majd a hatóidő letelte után (kb. 15-20 perc) kezdődhet a kezelés. A tűszúrások olyannyira nem járnak semmiféle kellemetlenséggel, hogy a legbátortalanabbaknak is nyugodt szívvel ajánlható.

Scarlet RF arckezelés a friss és egyenletes bőrért

A kezelés hatóanyagos (őssejtes-peptides) bőrnyugtató pakolással fejeződik be, amely az átjárhatóvá tett bőrbe mélyen felszívódik, elősegítve a regenerációt, azonnali nyugtató és feszesítő hatás kifejtve. A Scarlet RF nagy előnye, hogy gyakorlatilag nincs gyógyulási idő: normál bőrön a kezelés után fél órával már nyoma sincs semminek, de még a legérzékenyebb bőr is néhány óra leforgása alatt teljesen helyreáll.

A Scarlet RF már a kezelést követő napokban frissebbé, egyenletesebbé teszi a bőrt, de igazi hatását hosszabb távon tudja kifejteni, mivel a bőrben zajló építő folyamatokhoz idő kell. A kezelés sorozatban a leghatékonyabb: három kezelésből áll egy kúra, melyek havonta ismételhetők.

Játék kezdete: 2016.09.05.

Játék vége: 2016.10.04.

Játék sorsolása: 2016.10.05.

Nyeremény: egy darab Scarlet RF arckezelés a Royal Clinics jóvoltából

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

royalclinics_logo_gold

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.