Játssz és nyerj két személyes wellness hétvégét az Abacus Business & Wellness Hotel****+-al!

Akik helyesen válaszolnak nyereményjátékunk kérdéssorára és megadják pontos adataikat, nagy eséllyel indulnak a két főre szóló wellness hétvégéért a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel****+ felajánlásával.

Nyeremény: 2 éjszaka szállás 2 fő részére Standard szobában.

Játék kezdete: 2017.07.28.
Játék vége: 2017.08.27.
Játék sorsolása: 2017.08.28

Miért az Abacus Business & Wellness Hotel****+?

Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, 1600 m2-es wellness központtal, kültéri jakuzzikkal és kültéri gyermek medencével rendelkező, zöld övezettel körülölelt szálloda nyáron különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

Igazi élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A szálloda a nyári szünet ideje alatt rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus kül- és beltéri, egész napos gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével július 1-től egészen augusztus végéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

A programkínálatban megtalálhatóak többek között a kézműves, ügyességi és sportprogramok bel és kültéren egyaránt. A gyermekek nagyon szeretik a különböző tematikus napokat (pl. indián-, kalóz-, stb.), illetve a közös családi programokat is, mely során együtt szórakozik az egész család. Itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, míg a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

Wellness és borkóstolók

A szálloda nyári csomagajánlatát is úgy állította össze, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítsanak ide érkező vendégeik részére.

A csomagajánlatban wellness sarokkal bővített reggelivel, welcome drink-kel, grill vagy szendvics ebéddel, ajándék bor bekészítéssel, bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, napozóterasszal és további szolgáltatásokkal kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit.

A kiránduló kedvűeknek is nagyszerű lehetőségek széles palettáját kínálja a Herceghalmot körülölelő Zsámbéki medence, ugyanis mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. Bicikli vagy bortúra, lovas program, látogatás a Korda filmstúdióba, Tordasi Western Falu, Alcsútdobozi Kalandpark, Vál-Völgyi kisvasút csak ízelítő a környék kínálta sokszínű lehetőség közül.  A golf szerelmesei 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpályán is hódolhatnak szenvedélyüknek.

Ízelítő környékbeli programlehetőségekből

 • Alcsúti Arborétum
 • Alcsútdobozi kalandpark – Alcsútdoboz
 • Pancho Aréna – Felcsút
 • Vál-Völgyi kisvasút – Felcsút
 • Korda Filmpark – Etyek
 • Etyeki borút pince-, sonkamester, sajtmester látogatás – Etyek

 

Látogass el Te is az Abacus Business & Wellness Hotel****+-ba és éld át a tökéletes pihenés élményét a szállodában! 

Nyerj két személyes wellness hétvégét az Abacus Business & Wellness Hotel****+-al!

Válaszolj helyesen kérdéssorunkra, add meg pontos adataidat és legyen tied egy két főre szóló wellness hétvége a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel****+-ban!
 • Regisztráció

  Add meg pontos adataidat, hogy nyerés esetén értesíteni tudjunk!
  http://napidoktor.hu/blog/informaciok/jatekszabalyzat/

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.