Játssz és nyerj a Berkemannal – lejárt játék

Ezt a játékot már megnyerték! A  szerencsés nyertes Csámpai Sándor Vácról! A nyertest e-mailben értesítettük, nyereményéhez gratulálunk! 

Előzmény: 

Játssz velünk és nyerj nem csupán lábbelit, hanem igazi életérzést a Berkemanntól.

Akik helyesen válaszolnak nyereményjátékunk kérdéssorára és megadják pontos adataikat, nagy eséllyel indulnak a Berkemann által felajánlott bézs Janna kényelmes lábbeliért.

Nyeremény: a képen látható bézs Janna kényelmes lábbeli (egy pár) a Berkemann felajánlásával!

doki_nyeremeny

Berkemann – nem csupán lábbeli, hanem igazi életérzés

Letisztult vonalak, geometrikus formák, csillogó felületek, vidám minták és sportos stílus – ez mind megtalálható a Berkemann 2016-os tavasz-nyári kollekciójában. A 130 éves cég hagyományaihoz híven természetesen prémium minőségben, a láb egészségét szem előtt tartva.

Bűvölet, felfedezés, inspiráció és meditáció: ez a négy motívum ihlette a Berkemann 2016-os tavasz-nyári kollekcióját, mely ezúttal is számos újdonságot tartogat. Új minták és új formák színesítik a Berkemann palettáját, megőrizve tradícióinkból mindazt, ami az egészséges lépteket szolgálja.   

1027-082_Janna

A natúr színek és a letisztult elegancia kedvelői, valamint a látványos, vidám motívumok rajongói egyaránt találnak maguknak kedvükre való lábbelit a szezon kínálatában. A retro és az etno szintén megtalálható a kollekcióban, az afrikai kontinens, India és Amerika világát is megidézik a látványos motívumok.

A fémes kiegészítők és a szezon egyik nagy divatja, az elbűvölő csillogás a luxus és az elegancia érzeték keltik.

Az egészség testünk talapzatánál, a lábainknál kezdődik. Éppen ezért a kollekció minden darabja kiváló minőségű alapanyagokból, öt ponton alátámasztott anatómiai talpkialakítással készül.

A Berkemann nem csupán lábbeli, hanem egy olyan prémium kategóriás életérzés, amibe vásárlói azonnal beleszeretnek! A kényelem és az egészséges léptek pedig 2016-ban is divatosak lesznek!

Játék kezdete: 2016. 06.02

Játék vége: 2016.07.01

Játék sorsolása: 2016.07.02

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

berkemann--logo_es_szlogen--cmyk

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.