2016 a kihívások éve – Teljesítsd a próbákat!

Szeretnél tenni valamit az egészségedért és a jó hangulatodért, amivel a kitartásodat is fejlesztheted? Szeretnél napról napra egyre több és jobb lenni? Tarts velünk: 2016 a kihívás éve!

2016 A kihívás éve a Life-hu-n

Ha részt veszel partneroldalunk, a Life.hu havonta meghirdetett kihívásain, egészségesebb leszel, formálódik az alakod, fejlődik az akaraterőd, kitartóbbá válsz az élet minden területén és nagyobb lesz önbecsülésed is! Olyan kihívásokat teljesíthetsz, amikhez nem kell drága dolgokat vásárolnod, kapcsolódik az egészséges életmódhoz, könnyen elvégezhetők, és jobban érzed majd magad tőlük. A programban a magad ura vagy, akkor szállsz ki, amikor akarsz, akkor csatlakozol, amikor akarsz, senki nem tör pálcát a fejed felett, itt csak saját magadat kell leküzdened. Tarts velünk!

Partneroldalunk, a Life.hu szerkesztősége 2016 minden hónapjában meghirdet, és veletek együtt végig is csinál egy-egy kihívást, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódik.

Miért jó ez nekem?

Elindulhatsz az életmódváltás útján: egészségesebb, sportosabb lehetsz. A kihívások kitartó teljesítésével edződik a jellemed és nagyobb lesz az önbecsülésed, amit az élet minden területén kamatoztatni tudsz! A magad ura vagy, akkor szállsz ki, amikor akarsz, és akkor csatlakozol, amikor akarsz, senki nem tör pálcát a fejed felett: itt „csak” saját magadat kell leküzdened. Nézzük, milyen próbák várnak rátok!

Február: Minden nap kizárólag vizet iszom!

Nincs kávé, nincs tea, nincsenek cukros üdítők. Tiszta vízből viszont minden nap megiszunk minimum 2 litert. #notea, #nocoffe, #onlywater

A Life.hu csapata minden elfogyasztott pohár után várja a fotót az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihíváscsakvíz hashtaggel ellátva.

víz

Március: Minden nap megcsinálok 50 guggolást!

Bármikor a nap folyamán, a lényeg, hogy bemelegítés után, egyben végezzük el a feladatot.

Minden nap, a guggolás után készíts egy szelfit az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásguggolas hashtaggel ellátva.

Április: Egyáltalán nem fogyasztok édességet!

De tényleg semmit! #nochocolat, #nosugar, #noicecream

Minden nap várják a fotót egy-egy finomságról, „ma ezt is kihagytam” tematikában az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásnoédesség hashtaggel ellátva.

Május: Csak teljes kiőrlésű termékeket fogyasztok!  

A fehér kenyeret és a szokásos péksüteményeket most hagyjuk a boltok polcain, helyette teljes kiőrlésű termékeket válasszunk! #nofehérliszt, #egészségesleszek

Minden alkalommal várják a teljes kiőrlésű gabonáról, tésztákról a fotót (lehet reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsora) az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívasteljeskiőrlés hashtaggel ellátva.

teljeskiőrlésű

Június: Minden nap futok fél órát!

Otthon, a szabadban, edzőteremben, mindegy, hogy hol és milyen tempóban. A lényeg: minden nap meglegyen a 30 perc.

Minden futás után dobj egy szelfit az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásfutokmindennap hashtaggel ellátva.

Július: Minden nap fogyasztok gyümölcsöt!

Gyümölcsszezon van, úgyhogy nincs semmi kifogás!

Minden elfogyasztásra váró gyümölcsről készíts fotót az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásgyümölcsmindennap hashtaggel ellátva.

Augusztus: Kipróbálok egy új mozgásformát, amit minden nap gyakorlok!

Ez lehet bármilyen mozgásforma, amit nem próbáltál még, de vállalod, hogy augusztusban minden nap megteszed!

Minden edzés után várják a fotót az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásújmozgás hashtaggel ellátva.

jóga

Szeptember: Nem eszek húst!

Egy hónap nem a világ. Hús nélkül is van élet, próbáld ki. #önmérséklet, #tisztítókúra

A Life.hu szerkesztősége minden vega étkezés után várja a szelfid az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásvegahónap hashtaggel ellátva.

Október: Minden nap logikai játékokkal tornáztatom az elmém!

Bármilyen játék lehet, valami mindig kéznél van: #amőba, #ördöglakat, #passziánsz, #ország-város, #sodoku, stb

Minden játékról várják a fotót az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihíváslogikaijáték hashtaggel ellátva.

November: Minden nap a lépcsőt választom!  

Bárhová mész, felejtsd el a liftet!

Minden lépcsőzés után, vagy magáról a lépcsősorról fotó az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihíváshajrálépcső hashtaggel ellátva.

December: Minden nap teszek valami jót!  

Ez a jócselekedetek hónapja! Apróságokra gondolj, kis meglepetésekre, bármire, amivel szebbé tudod tenni egy pillanatra valaki más napját.

Minden jócselekedetről vagy az után jöhet szelfi az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásjótcselekszem hashtaggel ellátva.

jotekonysag

Hogyan segít mindebben a Life.hu?

A kihívásokban nem vagy egyedül! A partneroldalunk szerkesztőségének tagjai is elhatározták, hogy végigcsinálják a próbákat, így minden hónap végén beszámolunk nektek a nehézségekről, a mélypontokról és a sikerekről. Az esemény Facebook-oldala a ti platformotok arra, hogy kérdéseitekkel, beszámolóitokkal, képeitekkel inspiráljátok egymást. Az Instagram is a motiváció eszköze: oda is várjuk a hashtagekkel ellátott fotóitokat. A Life.hu szerkesztői azt is vállalták, hogy az év folyamán szakértői cikkekben feldolgozzák az önbecsülés fogalmát, a kudarcélmény témakörét, a kitartás és a fogadalmak lelki hátterét, hogy a testünk egészsége mellett lelkünk és személyiségünk is gazdagodjon.

 

 

Forrás: https://napidoktor.hu/