5 új őrült találmány elfoglalt anyukáknak

Hibrid babakocsi, napelemes retikül? A most következő találmányok bizonyítják, hogy gyakran nagyon vékony vonal választja el az őrült és a zseniális fogalmát. És bár elsőre bizarrnak, sőt nevetségesnek hatnak, valójában nagyon hasznos tárgyakról van szó, melyek megkönnyíthetik mindennapjainkat!

A most következő találmányokat kifejezetten a nők igényeire szabták, nem véletlenül, hiszen maguk a feltalálók is a szebbik nem képviselőihez tartoznak, így tehát pontosan tisztában vannak a megpróbáltatásokkal, melyekkel nap, mint nap szembe kell néznünk! Lássuk a legjobbakat!

Hibrid babakocsi

Itt az ideje, hogy az anyukák is szórakozzanak kicsit, miközben csemetéjükre vigyáznak. A Roller Buggy egy többfunkciós babakocsi, mely bármikor rollerré alakítható. Kifejezetten hasznos, ha napközben sokat kell a megfáradt szülőknek a városban rohangálni. A különös találmányt Valentin Vodev tervezte, a designer figyelt a babbiztonságra is. A két tárcsafék segít csökkenteni a sebességet, ha bármikor szükség van rá.

Felmosó papucs

Sok nő életét könnyíthetné meg ez az ügyes szerkezet, mely nemes egyszerűséggel csak felmosópapucs névre hallgat. Habár tökéletes tisztaság nem lesz utána, de könnyedén, gyorsan és megerőltetés nélkül szabadulhatsz meg a pórtól, és az apróbb szennyeződésektől. Több méretben is kapható!

felmosopapucs
Fotó forrása: lifemagazin.hu – portalanító, felmosó papucs

Ölelő párna

Nem csak Ázsiában, de Európában is hatalmas népszerűségnek örvend a nők körében az ölelő párna. Használata olyan érzetet kelt, mintha egy erős férfikar védelmezne bennünket.

Ne felejts el kesztyű

Még a legjobb szülővel is előfordul néha, hogy gyermekét önhibáján kívül ott felejti valahol. A Forget me not kesztyű éppen ebben segít megkönnyíteni az anyukák életét. Segítségével mostantól mindig emlékeztethetjük magunkat, nehogy baj történjen!

Stílusos mobiltöltő táska

Mióta az internet nélkülözhetetlenné vált nem csak otthonunkban, de mobilunkon is, igazi kincsnek számít egy olyan kiegészítő, mely nem csak divatos, de mobilunkat is feltölti, ha kell. A napelemes retikül megvásárlásával örökre búcsút inthetünk a problémának!

Forrás: