Szülésre felkészítő előadások segítik a kismamákat

A Születés hete programsorozat keretében Novák Julianna dúla és Hoppál Bori testtudatoktató interaktív előadásain a szüléssel kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak válaszokat a kismamák a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központban, hol az előadások mellett filmvetítéseken és beszélgetéseken is részt vehetnek az érdeklődők.

Szülj szíved szerint címmel hétfőn 10 órától Hoppál Bori testtudatoktató interaktív módon mutatja be, milyen lenne az ideális fogantatás és várandósság, a holisztikus szemléletű várandósság-kísérés, a természetes, háborítatlan szülés. Az előadás nem titkolt célja felébreszteni a szüléssel kapcsolatos tudatosságot és azokat az ösztönöket, amely a nőket képessé teszi arra, hogy megfelelő segítséggel természetes módon adhassanak életet gyermekeiknek – fogalmaz a szervezők közleménye.

Novák Julianna dúla Ki lakik odabent? című előadása május 10-én 10 órától a különféle testi és lelki változások jobb megértésében, a baba szükségleteire történő ráhangolódásban, a természetes szülés útjában álló esetleges akadályok leküzdésében, a kompetens szülővé válásban ad segítséget.

Fotolia_3162134_Subscription_XL

A Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ anyák napján induló, egy héten át zajló eseménysorozattal csatlakozott a Születés hete programjaihoz. Az érdeklődők a szervezet székházában részt vehetnek filmvetítéseken, előadásokon, jogi tanácsadáson és beszélgetéseken is. A sorozat célja, hogy a szakemberek szélesítsék a kisbabát várók, a kisgyermekes szülők nézőpontjait és alternatív megoldásokat kínáljanak a várandósság, a szülés és a gyermeknevelés kapcsán.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.