Előbb a nyelved hálózd be, aztán jöhetnek a pasik

Asszociációs játék következik: szúnyogháló+nyelv+evés. Elképzelted? Remek. Néhány agyament már ilyen hálós nyelvvel fogy. Végülis, beválik..

A Chugay Cosmetic Surgery nevű kaliforniai cég által kifejlesztett Chugay Tongue Patch nevű eszköz tulajdonképpen egy bélyeg méretű hálós anyag, amit sebészeti úton rögzítenek a nyelv felületéhez. A vállalkozás weblapja szerint ez egy olyan hatásos módszer, amit egyik eddig alkalmazott sebészeti eljárás sem tud felülmúlni. ?A Patch az evést körülményessé, és fájdalmassá teszi? ? írják.

?Véleményem szerint a Chugay Tongue Patch egy kiváló példa arra, hogy attól, hogy az orvosod neve előtt ott van az a bizonyos Dr., még nem biztos, hogy normális!? ? nyilatkozta Yoni Freedhoff, kanadai elhízástudományi szakértő, orvos, a Chicago Tribune-nek.2735Az eszköz arra kényszeríti a használóit, hogy kizárólag folyadékokkal oldják meg a táplálékbevitelt, így akár 13 kilós fogyás is elérhető egy hónap alatt. A páciens ez alatt az idő alatt olyan folyadékokat kell hogy fogyasszon, amelyek fedezik a tápanyag szükségletét, különös tekintettel a vitaminokra, és ásványi sókra.

A Chugay honlapja szerint eddig 10 ember próbálta ki a módszert, és ?többségük a beavatkozás után, már másnap munkaképes volt.?

Forrás: