Lánykérés a természet jegyében

Mik a legfontosabb lépések, hogy az eljegyzés és a házasság a természetvédelem jegyében teljen?

Zöld esküvő és természetbarát házasság. Bele sem gondolunk, hogy életünk legfontosabb döntéseit és lépéseit épp úgy megélhetjük a környezetvédelem jegyében, mint egy étkezést vagy vacsora elkészítését. Hiszen a teljes egész itt is kicsi, de annál fontosabb részletekből tevődik össze.

A hatalmas stresszt és gondokat okozó tökéletes gyűrű megtalálása végül zöld fényben fog tündökölni, ha végiggondoljuk, mi az, amire kedvesünk igazán vágyik. Az eljegyzés formája szintén elárulja, hogy a nagy tömeget és a trendet követjük-e, vagy azokat az értékeket, amelyek számunkra a legfontosabbak.

eljegyzes

Ha a legszebb választ adta a párunk, amit ilyenkor egy férfi el tud képzelni, már nincs más dolgunk, mint boldogan tudatni az ismerősökkel, esetleg egy kellemes este keretében vendégül látni őket és fogadni a gratulációkat. Itt is a környezetvédelem lesz a kulcsszó, ez nem vitás.

Elég tehát, ha a megszokott sablonok helyett mi magunk vesszük kezünkbe az irányítást. Tartós és boldog házasság vár azokra a párokra, akik nem mások mintáit követik, hanem megtanulják, hogyan hozzák meg együtt a döntéseket olyan kérdésekben, melyek mindkettőjük életét megváltoztatja.

Ne idegeskedjünk, inkább élvezzük az esküvőnket!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.