Milyen masszázst válasszunk a narancsbőr ellen?

Tudjuk, hogy milyen hatékony fegyver a masszázs a narancsbőr ellen, a bökkenő csak az, hogy rengetegféle masszázs közül válogathatunk.

Melyik fajta mellett döntsünk, ha fel akarjuk turbózni a véráramlást, és meg akarunk szabadulni a hátsónkat borító narancshéjtól? Két alaptípus kínálkozik, a kézi- és a gépi masszázs.

Mit tehet a kézi masszázs a narancsbőr ellen?

A kézi masszázs vagy azt jelenti, hogy mi magunk masszírozzuk a combunkat, vagy elmegyünk egy masszázsszalonba, és fizetünk azért, hogy valaki megmasszírozzon minket. Ez a valaki természetesen sokkal erősebb nyomást tud kifejteni, és így a kezelés is hatékonyabb lesz, mint ha mi magunk végeznénk – ezért is olyan népszerűek a masszázsszalonok az egész világon.

Ugyanakkor annak ellenére, hogy a kézi masszázs célzott és viszonylag olcsó, a relaxáció élményéről nem is beszélve, hatékonysága meg sem közelíti a gépi masszázsét.

Cellulit elleni kezelés masszázsgépekkel

Számos kutatás bebizonyította, hogy a masszázsgépek sokkal hatékonyabbak, mint a kézi masszázs. A véráramlást 200%-kal fokozzák, szemben a kézi masszázs nyújtotta 60%-kal. Mindez a narancsbőr masszírozó gépek speciálisan kifejlesztett technológiájának köszönhető. Bár drágábbnak bizonyulhat kezdetben, viszont az eredmény sokkal látványosabb.

De a masszírozó övek, vagy a vákuum masszázskészülékek otthon is használhatóak, és csak egyszeri beruházást igényelnek, így hamarosan megtérül az áruk! Akár a kézi masszázst, akár gépi masszázst választjuk, a narancsbőr problémáink biztosan csökkenni fognak. A combunk már néhány hét alatt simábbá válhat.

narancsbor_kattide6

Még meggyőzőbb lesz az eredmény, ha masszázs előtt narancsbőr-elleni krémet vagy olajat használunk. Az intenzív, kombinált cellulitisz elleni kezelésekkel látványos eredményeket érhet el Ön is, a titok a rendszerességben rejlik!

Anti-cellulitisz masszázs narancsbőr ellen

Nem kell wellness hotelekben vagy szépségszalonokban több tízezer forintot kiadnia egy-egy cellulitisz kezelésekre, hiszen a legújabb kutatások szerint egy jól alkalmazott masszázs éppen olyan hatásos lehet! De hogyan hat a masszázs a narancsbőr ellen?

masszazs2

Milyen hatással van a masszázs a cellulitiszre?

1. A masszázs serkenti a véráramlást, és ezáltal biztosítja, hogy a sejtek elég tápanyagot kapjanak ahhoz, hogy megfiatalodjanak, és immár több oxigénhez jutva megújuljanak.

2. A narancsbőr elleni masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat.

3. Így azt is elősegíti, hogy a combok felülete egyenletesebbé váljon.

4. A masszázs segítségével gyorsabb lesz a folyadékáramlás, és a szervezet könnyebben szabadul meg a sejtekben feleslegesen felhalmozódó vízmennyiségtől.

5. A cellulitiszmasszázs következtében a sejtek között felhalmozódó mérgező anyagok is elmozdulnak. Masszázs nélkül ugyanis megülnének a sejtek között, és nemcsak hogy károsítanák a sejteket, de a nem kívánatos narancsbőrt is látványosabbá tennék. Még meggyőzőbb lesz az eredmény, ha masszázs előtt narancsbőr-elleni krémet vagy olajat használunk.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.