Vállald önmagad!

Legtöbbször a lábunkat és a dekoltázsunkat hangsúlyozzuk ki az öltözködés során, és nem gondolunk arra, hogy nem mindig ezek számítanak. Hisszük, vagy sem, a legvonzóbb  testrészünk a vállunk!

Manapság a divat egyre kihívóbb formát ölt. Feleleveníti a korábbi stílusok kasszasiker szabásvonalait és egy renovált, modernebb, a mai kor szelleméhez alakított formával rukkol elő. Még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a dekoltázst és a csípőt hangsúlyozó ruhák, de be kell látni, hogy sokszor ,,a kevesebb több".

Gondoljunk csak bele, mikor Audrey Hepburn sötét ruhájában megjelent a színen az Álom luxuskivitelben című filmben! Az egyszerű, földig érő, ujjatlan ruhaköltemény slankította a színésznő egyébként is karcsú termetét.
A ruha a hölgy vállain kívül mindent eltakart, mégis az a kis fedetlen terület szemérmetlenül vonzotta a néző tekintetét.

Az ikonikus ruhadarab kiemelte a kacér vállakat, amelyek mint egy művészi ,"T" betű vízszintes vonala csábosan billegtek a fej és a test között. Érdemes tehát kihangsúlyoznunk ezt a fontos testrészünket! Ha szabadon marad, a nyak kecsessége sokkal szembetűnőbbé válik.

A váll gömbölyűsége és a karok keskenysége bujává teszik a felsőtestet. A ruha nélküli vállak ezernyi dolgot ki tudnak fejezni. Légies, könnyed mozdulatokkal azonnal felhívják magukra a figyelmet, vagy éppen az elutasítást jelezhetik. Felső testünk minden fontosabb mozdulatsora abból a mágikus vízszintes vonalból indul ki. Összegörnyedt testünkkel jelezzük a fáradtságot, ha kihúzzuk magunkat és hátrafeszül vállunk, akkor büszkeségünket mutatjuk.

0ymrkrb21

Vállunk kiemelésével érzéki hatást érhetünk el. A férfi ilyenkor nem lát mindent, mi mégis sejtetünk valamit, ami miatt egyre inkább kíváncsibbá válik. A csábítási fortélyokat bevetve vállunkat kacéran felhúzhatjuk, majd egy sejtelmes mosollyal visszanézhetünk mögüle a kiszemelt hímre.

A test egy "csupasz próbababa", amit öltöztetni kell. Magában olyan, mint egy üres vászon, de a ruhákkal kifejezhetjük magunkat és a stílusunkat. A bulikra és elegáns eseményekre is egyaránt érdemes felvenni egy szexi vállpánt nélküli csőtopot, vagy pánt nélküli ruhát.

Ezek lehetnek testhez simulóak, vagy akár lengébb, bő fazonúak. Az aszimmetrikus szabás a félpántos felsőknél és ruháknál szintén remek lehetőséget nyújt arra, hogy változatosabbá, titokzatosabbá varázsoljuk a kinézetünket. Nem véletlen, hogy a sztárok világában egyre többen fordulnak ehhez az irányzathoz.

Érdemes kipróbálni akár ünnepi alkalmakkor, akár hétköznapi eseményeken a félvállas ruhákat. Az aszimmetrikus fazon a széles vállat keskenyíti és a kis mellű nőknek is előnyös, mert a figyelem a vállakra terelődik. Érdemes tehát bevállalnunk azt a csábítási fegyverünket, mellyel titokzatosságunkat megtartva bátran bujálkodhatunk!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.