Melyik kabát áll a legjobban?

A megfelelő kabát kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. A testalkatodhoz megfelelő kabát kiválasztása sokat javít megjelenéseden!

„Nem a ruha teszi az embert.” Azonban sokat elárulhat rólad, főleg télen a kabátok. Nem számít mennyire remekül összeválogattad ruháidat, ha felveszel egy hozzá nem illő kabátot akkor könnyen nézhetsz úgy ki mint egy rakás szerencsétlenség. Még drága és márkás kabátokban is nézhetünk ki slamposan.

Mielőtt megismernek az emberek, a külsőd alapján próbálnak ítélkezni, ezért fontos hogy a kabát mérete ne csak jó legyen rád, de olyan is legyen, mintha rádöntötték volna.

Segítünk, hogy ne torkolljon katasztrófába a kabát vásárlás illetve a kabát kiválasztása!

Mit tegyek, ha nagy mellem van?

A válasz igen egyszerű, ha a melleid nagyobbak a kabát mérete legyen hosszabb, nagy rávarrt szövet vagy eltérő színű zsebekkel.

Mi a teendő, ha alacsony vagyok?

Semmi gond azzal, ha filigrán alkatú vagy, de olyan kabátot válassz, amely kompenzál. A túl hosszú dzseki könnyen felnagyíthatja azt, hogy apróbb a termeted.

nyakkendo_kat

Segítség! Hogyan legyek csinos súlyfelesleggel?

Amennyiben van rajtad egy kis súlyfelesleg, a számodra legmegfelelőbb kabáton hatalmas a gallér, amely a figyelmet az arcodra irányítja.

Terhes vagyok, nem pedig túlsúlyos!

Ha terhes vagy mutasd is meg! A köpenyre emlékeztető kabát vásárlása a legjobb döntés ilyenkor. Ez a kabát kiemeli a pocakod, és senki sem fogja azt hinni, hogy csak jól teleetted magad.

Kabát kiválasztása sportos alakhoz

Ha sportos alakod van, egy passzos kabát széles vállal, alul kiszélesedő fazonnal a legideálisabb döntés, amely homokóra alakot kölcsönöz számodra.

Forrás: