Légy praktikusan csinos télen is!

A lenge ruhákról már egy ideje átváltottunk a zordabb időjárásnak megfelelő öltözékre, ahhoz azonban, hogy télen is csinosnak érezd magad, szükség van némi praktikára!

A téli öltözék legfontosabb tulajdonsága, hogy meleg. De mivel általában a női ruhadarabok vagy szépek, vagy pedig melegek, így igen nehéz választani. Íme néhány darab, ami nélkül nem vészeled át megfázás nélkül a telet!

téli sportok

Meleg télikabá, mint házi praktika

Na igen, erről sokan álmodnak, de ha nem egy fültől bokáig érő bundában, vagy éppen serpáknak készített kabátban közlekedsz, bizony kifoghat rajtad a hideg, mert meleg télikabátról mostanában álmodni sem lehet, ha egy nő csinosan akar öltözködni.

Ha van egy szövetkabátod, és nagyon szereted, sőt, alig észrevehetően nagy is rád, vidd el egy ügyes varrónőhöz, aki bélést varr bele neked! Még ha az ujjához nem is fér hozzá, a hátadat védeni fogja a plusz anyag. Ne hordj zsák-kabátot, attól nem tűnsz majd vékonyabbnak!

sapka

Válassz olyan szabást, amely annyira passzos, hogy még bőven alá tudj öltözni, de ha felöltöztél, akkor emelje ki például a csípőd vonalát, és takarja a feneked és a combod. Egy rövidebb kabáttal azonban felhívhatod a figyelmed a formás popsidra, és elrejtheted a hasadat.

Sapka, sál, mint házi praktika

Kérünk, felejtsd el azokat a manósapkákat, amelyeknek nem csak hogy egy bojt van a végén, de olyan hosszúak, hogy a Mikulás is felvenne vele krampusznak, persze csak ha mindezek mellé még fekete-piros csíkos is. A sapka, a sál és a kesztyű lehet egyazon kollekció része, de egymáshoz passzoló színekből is válogathatsz.

A szürke kabátodhoz bátran választhatsz kék sapkát és kesztyűt is, a feketéhez pedig fehéret, zöldet, de lilát is. Kötött, pamut és simléderes sapka is jöhet idén télen, de a szőrme az igazi divat, annak is leginkább a szürkés árnyalata. Merj játszani a színekkel, sugározzon rólad, hogy te egy vidám nő vagy!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.