Barna bőr télen is! – házi praktikákkal

Ha szeretnéd megőrizni vagy visszanyerni napbarnított színedet, erősítenéd az immunrendszered és vitaminokkal töltekeznél, akkor ne is keress tovább!

Barna bőr- házilag

Amikor nyaralásra készülünk, sokszor hallhatjuk, hogy érdemes minél több piros vagy narancssárga gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, mert tele vannak olyan értékes anyagokkal, amik jót tesznek a bőrnek és nem utolsó sorban, a barnulást is meggyorsítják.

A jó hír az, hogy ezeket az ételeket ősszel, és télen is segítségül hívhatjuk: nemcsak a barnaság megszerzésében, hanem annak megtartásában is fontos szerepet játszanak! Íme két vitaminkoktél, amit ha rendszeresen fogyasztasz, meg fog látszani a bőrödön!

Sárgarépalé

Hozzávalók:

Hámozd meg, és alaposan mosd meg a sárgarépát, darabold fel, és gyümölcscentrifugával nyerd ki a levét! Facsard hozzá 1 citrom levét, és öntsd fel ásványvízzel! Igazi béta-karotin bomba!

repale

Bazsalikomos paradicsomturmix

Hozzávalók:

Mosd meg a paradicsomot, vágd ki a csumáját és darabold föl! Gyümölcscentrifugával nyerd ki a levét, és keverd hozzá az összezúzott bazsalikomot. Hagyd 10-20 percet állni, hogy az ízek összeérjenek, keverd föl és idd meg!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.