Feng shui fürdőszoba: az anyagi jólét titka

A fürdőszoba, a Feng Shui felfogás szerint, jólétet és gazdagságot jelképez, tehát, ha ezt a helyet bizonyos elvek alapján rendezed be, a pozitív energia kihat majd anyagi helyzetedre is.

A fürdőszoba egyike azoknak a helyeknek, ahol folyik a víz, tehát a pénz is.

A teljesen szükségszerű higiéniai szabályok mellett, attól függetlenül, hogy feng shui-ról, tisztaságról, vagy a szükséges felszerelésekről van szó, a fürdőszoba berendezésénél az alábbi szabályokat vegyük figyelembe:

1. A WC tartály fedelét lecsukva kell tartani!

2. A kagyló vagy kád lefolyó nyílásaiba dugókat kell tenni!

3. A fürdőszoba ajtaját állandóan csukva kell tartani!

4. A fürdőszoba hangulata legyen kellemes, hogy élvezhesd az ottlétet!

5. Ha javítani szeretnél pénzügyi helyzeteden, a feng shui szerint az aranyszínű, a kék és a zöld törölközők használata ajánlott.

törölköző kék

6. Jó, ha a fürdőszoba el van látva egy ablakkal, melyet bármikor kinyithatsz, helyet biztosítva ezzel a pozitív energia szabad áramlásának. Ha a fürdőszoba nem rendelkezik ablakokkal, használj egy szellőztető ventilátort!

7. Ajánlott, hogy a WC és a fürdőszoba többi része el legyen választva! Ha ez semmiképp sem lehetséges, válaszd el a két részt egy függönnyel, vagy egy spanyolfallal!

8. A fürdőszoba ajtajának nem szabad a konyha, a hálószoba vagy a nappali felé nyílnia! A feng shui szakértők szerint, ha a bejárati ajtóból meg lehet pillantani a vécét, nagy az esélye annak, hogy a chi energia ott le is szivárogjon.

9. A legideálisabb szín erre a helyre a kék. A pirosat kerülni kell, mivel az a tűz jelképe, és ez konfliktusba kerül a víz elemmel!

10. A fürdőszoba elhelyezésének kardinális pontja észak legyen!

11. A fürdőszobának kicsinek kell lennie, különben az energia elvesződik benne! Hogy javítsunk ezen a helyzeten, tartsuk a fürdőszoba ajtaját állandóan csukva!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.