Ördög Nóri anya szeretne lenni!

Egyre gyakrabban gondol az anyaságra a csinos műsorvezető

Ördög Nóri nemcsak műsorvezetője lesz az ősszel képernyőre kerülő X-faktornak, de a háttármunkából is kiveszi a részét, szerkesztőként dolgozik a produkcióban, melynek már zajlanak az előkészületei.

Mindez rengeteg időt és energiát követel, a szerkesztői munka teljes embert kíván. Soha nincs kész, soha nincs minden befejezve. Mindig van mit csiszolni a dolgon – de ha zárjuk a napot, tudni kell azt mondani, hogy most friss, tiszta aggyal a családdal törődünk, és feltöltődünk – fogalmazott Nóra az Epizód magazinban.

A lapnak a sztár elmondta: bár az utóbbi időben rengeteg teendője van, ez nem jelenti azt, hogy nem gondolkodott a babavállaláson. Ő is szeretne gyermeket, de mindennek megvan a helye és ideje.
9446Nem tudja, mikor érkezik a baba, de ő nagyon vágyik rá. Hisz abban, hogy a sors dönti el, mikor lesz időszerű.

Szeretné, ha családalapításkor száz százalékosan erre koncentrálhatna, de a hivatását sem adná fel – a személyes karriernek is fontos szerepe van, hiszen ez a másik kihívás, amitől kiteljesedünk. Ördög Nóri úgy véli: jó lenne, ha a családalapítás és a karrier kiegészítené egymást – írja az Epizód magazin.

Nóri egyébként biztos abban, hogy ha párjábal rászánják magukat a családalapításra, biztosan visszavesz a tempóból. Egy gyermeket nevelni kicsit olyan, mint műsort szerkeszteni: nevelgetjük, gondoskodunk róla, végül útjára engedjük. Műsorvezetés és szerkesztés mellett nem lehet gyermeket is nevelni, mindkettő nagyon intenzív – vélekedett a csinos sztár az Epizód magazinban.

Forrás: