Lányi Lala sok mindenhez értő apuka

Dolgos szülők harmadik gyermekeként érkezett a Lányi családba, ahol szigorú munkamegosztás volt. Mindig azt látta a szüleitől, hogy a sikerért, a megélhetésért igenis dolgozni kell.

Vannak olyan dolgok, amikhez az ember ragaszkodik, ez pedig maga az egyéniség, amire azt mondom, hogy ezt az ember kell, hogy vállalja.” „…a zenében is van egy egészséges hullámzás, sosem lehet folyamatosan száz százalékon égni, nekem is fel kellett arra készülni, hogy valamiből azért fenntartsam magam és a családom…”

Édesapját korán elveszítette, az ő hiányát azzal próbálja kompenzálni, hogy bármennyi munkája is van, a kisfiára mindig szakít időt. A kilencvenes években elkezdett ugyan egy főiskolát, de a zenei sikereire való tekintettel egy „kis” felmentést adott magának a tanulás alól. Most tart ott az élete, ahol akkor tartott volna, ha nem kezd el hivatásszerűen a zenéléssel foglalkozni.

2008-ban úgy döntött, ideje, hogy folytassa a tanulmányait. Első lépésként a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerzett diplomát, most a Pázmány Péter Katolikus Egyetem harmadéves hallgatója Jog- és Államtudományi karon.

Forrás: