Keleti Andrea fittségének titka!

Az ország legsikeresebb táncműsorából megismert Keleti Andreának még két gyermek után is kifogástalan az alakja. Nem véletlenül, hiszen köztudott, hogy a sport élete szerves részét képezi.

Szerinte azonban a tánc önmagában nem elegendő az álomalakhoz, Andrea elárulta ő egész évben a mozgás és az aktív pihenés elkötelezett híve.

Sokan azt gondolják a tánc, mint hivatás, elegendő ahhoz, hogy valaki tökéletes alakkal rendelkezzen, valójában azonban Keleti Andi szerint, az izomfejlesztésre ilyenkor kevés idő jut, és bizony a kor előrehaladtával neki is egyre inkább oda kell figyelnie önmagára.

A mindennapi edzésre igyekszem mindig időt szakítani, de nem mindig sikerül, mert elég elfoglalt vagyok. Bár bizonyos szempontból szerencsésnek érzem magam, amiatt, hogy táncot tanítok, hiszen így gyakorlatilag hetente 4-5 alkalommal átmozgatom a testemet a tánciskolában. Viszont ez igazából cardio edzés, tehát állóképesség segítő, szíverősítő, vérkeringés javító hatása van”– árulta el a csinos táncosnő.

Majd hozzátette, újabban egy Hollywoodban és hazánkban is népszerű edzésformával tartja formában magát.

keletiandrea

„A vibrációs edzésformát gyakorlatilag nekem találták ki, meg azoknak a nőknek, akiknek nagyon kevés a szabadidejük. Gyakorlatilag fél óra alatt a test összes izomzatát meg lehet vele dolgoztatni. Egy-egy gyakorlathoz csak nagyon rövid időre van szükség, és ugyanolyan izomlázas lesz tőle az ember, ha nem jobban, mint egy hosszú 1-1,5 óráig tartó edzéssel”- mesélte boldogan

Keleti Andrea, aki a vakációk alatt is az aktív pihenést részesíti előnyben. „Ha a családdal megyek nyaralni, akkor nálam két teljes nap mindig alvással telik. Ez általában elég ahhoz, hogy felöltődjek, utána viszont hihetetlen energiabombává változom. Ha tehetem beiratkozom mindenféle órára, rengeteget teniszezünk, görkorcsolyázunk. A gyerekek ezért külön hálásak, mert érzik milyen sokat foglalkozom velük, holott csak magamat szórakoztatom közben”- árulta el a népszerű táncosnő.

Forrás: