Katherine Heigl szereti a hasát

Az átlag emberek számára egy rohanós és fárasztó nap után könnyen lehet, hogy nem marad ideje kondi terembe mennie vagy lefutni pár kilométert. De az is lehet, hogy az anyagiak állják útját, a kondi terembe járásnak.

Az amerikai színésznő Katherine Heigl, Grace Klinika Izzie Stevens-a egy érdekes párhuzammal vázolja, hogy mit gondol az étkezésről és a testedzésekről:”én nem bírok 2 óránál többet mozogni naponta, mint Jennifer Aniston és képtelen vagyok csak és kizárólag egészséges ételeket enni, mint Jessica Alba”.

Hozzá tette még:”Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a lányok sokat dolgoznak, hogy rendben legyen az alakjuk. Én túlságosan lusta vagyok, illetve nagyon szeretek enni és képtelen vagyok a szeretett szabadidőmet a testedzésekre fordítani.”

KatherineHeigl

Habár egyetértünk Heigl-vel, hogy mindig légy önmagad és tedd azt, amit szeretnél, sose az vezessen, hogy néznek ki mások körülötted. Egy másik nővel való összehasonlításoknak megvannak a veszélyei.

Az egészséges élet része, hogy táplálkozz rendszeresen és végezz testmozgást, azonban ne akarj úgy ki nézni, mint a szupersztárok.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.