Munkácsy Kata – Fájós torokra, meleg kendő

Munkácsy Kata – aki nem rég kapta meg Linda szerepét a Barátok Közt-ben – a Madách Színház Stúdiójának tagja, de emellett jogot is tanul. Betegség ellen, pedig nagymamája receptjeit alkalmazza.

Munkácsy Kata nemrégiben tűnt fel a Barátok Közt-ben, a maga 20 évével. Ő kapta meg Bokros Linda szerepét. Előtte sokáig koptatta a Madách Színház Stúdiójának padjait, majd 10 esztendeig odajárt. Mostanra már biztosan remekül táncol, hiszen olyan tanárok oktatták, mint Sárközi Gyula.

A Barátok Közt-be úgy került, hogy két évvel ezelőtt elment egy meghallgatásra. És amikor már azt hitte, hogy soha nem kap értesítést, behívták a stúdióba. A pici, szeplős, kékszemű, vörös hajú joghallgató igazi kuriózum a tele-regényben.

munkacsy_kata640

Nem titok, hogy Serbán Attila a kedvesed. Hogy kezdődött a kapcsolat?

Azt hiszem, pont a Józsefet játszotta a Madách Színházban, amikor hirtelen belém nyilallt valami felismerés. Az előadás után megvártam, és zavaromban elhívtam egy kávés-randira. Akkor még csak 16 éves voltam, és kislánynak tartott, de ahogy múlt az idő csak felfedezte bennem a nőt.

Elkezdtél háziasszonykodni is?

-ersze! Szoktam mindenfélét készíteni neki, olaszos kajákat, vagy thai-ételeket, most például töltött csirkével várom haza. De, a főzésnél is jobban tudok sütni. Nagy erősségem a Túró-Rudi torta.

Ezek nem igen valósítják meg az egészséges étkezés fogalmát.

Pedig az étkezésre nagyon oda szoktam figyelni, olyan minőségű termékeket vásárolok, melyek az egészségre nem károsak. Én nem nagyon eszem húst. Egyszer láttam egy hússzállító autót és azóta még halat sem eszek. A töltött csirkét a melléből készítettem, ráadásul olyan csirkéből, amit anyukám nevelt. Tehát saját háztájiból való. A tojást is onnan hozom.

És a mozgás?

Konditerembe járunk Attilával.

Ha megbetegednél, isten ments, miben vagy kiben bízol? Orvos? Természetgyógyász? Nagymama receptje?

Nagymamám receptjeit. Gyógyteákat szokott javasolni, meleg vizes fürdőt, és ha fáj a torkom, akkor meleg kendőt a nyakamra.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.