Csepregi Éva kalapokból nyeri az energiát!

Csepregi Évának március 16-án a Syma Csarnokban óriási koncertje lesz. A Neoton Swing Show-ban egy új oldaláról mutatkozik be a művésznőt. A dalok a régiek, de teljesen új hangszerelésben hangzanak majd fel.

Lehet bírni energiával ezt a sok fellépést?

Lehet. Vagy a tűz tart életben, de az is lehet, hogy azok az energiák tőrnek felszínre, melyekre éppen szüksége van az embernek. Valamennyire hiszek a kínai orvosláshoz közel álló dolgokban, nevezetesen, hogy az emberben bizonyos elemek vannak, melyek különböző korszakokban változnak, és amiket lehet pozitívan befolyásolni. Azt hiszem, ebben a korszakomban vagyok.

csepregi_eva640

Ezért tenni is kell valamit?

Sokat. Az étkezésem többnyire hús, zöldség és gyümölcs. A jujubát kiváltképpen ajánlom, ami ízre az aszalt szilvára és a datolyára emlékeztet. Amióta ezen a diétán vagyok, sokkal jobban érzem magam, kevesebbet fáj a térdem is. Az elmúlt évek alatt nyolc kilót fogytam. Van egy nagyszerű természetgyógyász barátom, aki ismeri az ezoterikus térképemet, amit mindig figyelemmel kísérünk. Tőle vannak a kalapjaim, amik pótolják az elveszett energiákat.

Tessék?

A girardi kalapot az ő családja tette divatossá, ő egy kalaposmester-természetgyógyász. A kalapjai meg arról nevezetesek, hogy bele tudja tenni az energiát. A formájába, a színeibe és belül mindenfajta kövek vannak, amik modellezik az én csillagképemet. Ezek működnek, hatnak és hiszek is bennük.

Ezen kívül van egy gerontológiai programja is, mely által 20-25 évet lehet fiatalodni. Ebbe már a testedzés, pontosabban állandó felügyelet mellett a kardio-program is benne van. Még nem neveztem be rá, mert rengeteg időt követelne.

Forrás: