Erdélyi Mónika nem csak a Nagy Duettre koncentrál!

Erdélyi Mónikát leginkább a róla elnevezett show műsorral azonosítjuk. Kis kihagyás után újra képernyőn láthatjuk a Nagy Duett című műsorban, ahol nem csak énektudását mutatja meg, de azt is hogy milyen látványos a fogyása!

Erdélyi Mónika, aki közel tíz esztendeig vezette a Mónika Show-t, újabban énektudásával mutatkozott meg a nagyérdemű előtt. A SzuperTV2 csatornán látható A Nagy Duett című műsorban Gáspár Laci oldalán tűnt fel. Méghozzá úgy, hogy óriási sikert arattak a "Gangnam style" számukkal. Még a zsűrinek is tátva maradt a szája, ezért aztán 30 ponttal jutalmazták a produkciót.

Ennek ellenére a legutóbbi adásban, Mónikáék estek ki. Ami még feltűnt, hogy Mónika igencsak lefogyott.

A nagy Duett kedvéért fogytál ennyit?

Dehogy! Már évek óta benne vagyok a fogyás-projektbe. Nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan lement rólam 15 kiló. Még így is maradt egy 5 kiló, amitől, meg kell, váljak.

Mi a recepted a fogyáshoz?

Rém egyszerű! Nem eszem sem kenyeret, sem lisztet, sem krumplit. A hozzátartozó kötelező mozgást egyénileg oldom meg. A 20 perces otthon tornát leszámítva, rohangászok egész nap. Hol énekóra, hol táncóra, hol üzleti ügyek, a két gyerek, szóval, aki utánam csinál egy napomat, azelőtt leveszem a kalapomat! Visszatérve a diétámhoz, volt már olyan, hogy a testem jelzett, hogy szénhidrátra van szüksége. Ilyenkor megeszem egy rozsos kiflit. Ugyanis teljesen szénhidrát-mentesen nem lehet élni, nem keletkezik energia.

Azt, hogy szép hangod van, azt eddig nem tudtuk rólad.

Nem akarok énekesnő lenni, de abszolút hallásom van. Tehát ha hallom a fülhallgatóban magam, nem fordulhat elő, hogy hamis legyek.

Ha több időd lenne, mi az a sport, melyet szívesen csinálnál?

Bármilyen nevetséges, de havat lapátolni szeretek. Az egyik Nagy duett után, nem tudtam beállni otthon az autómmal. Előkaptam a hólapátot és vagy másfél óráig utat vágtam magamnak a hóesésben.

Hol látunk legközelebb?

A FEM3-on Joshi Barattal hamarosan új műsorunk indul.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.