Brad Pitt és négy éves hasonmása

A sajtóban megjelent képek tanúsága szerinte, Brad Pitt és Angelina Jolie kisfia, Knox Jolie-Pitt szinte teljesen úgy néz ki, mint világhíres apukája!

A kis Knox Jolie-Pitt kiköpött apja. Egy délutáni gyerekprogramra igyekezett a család a Természettudományi Múzeumba, amikor a kis négy és fél esztendős fiúcska igazi Don Juan szerelésben lépkedett sztár apukája mellett.

Az elegáns felsőrészt és a pilóta szemüveget egy laza szakadt nacival és tornacipővel fűszerezte meg a sztárcsemete. Édesapja szintén szereti ezt a lezser macsós stílust a mindennapokban vagy az elegáns felsőrész és hajviselet tekintetében, – mint a képen is látható – a díjátadók idején is.

syns2y1v

A kisfiú le sem tagadhatná apukáját, a genetika nem hazudik. Nem csak stílusban, de kinézetre is hasonlítanak. Ugyanaz a szőke hajzuhatag borítja Knox Jolie-Pitt kobakját, mint Brad Pitt fejét.

Egy szemtanú a US magazinnak elmondta, hogy a kisfiút leginkább a dinók érdekelték, ezért apukája Brad Pitt igyekezett neki mindent elolvasni és elmagyarázni róluk. A délutáni gyerekprogramon a kis Knox ikertestvére is részt vett. A szülők pedig a túra végén kissé elvonultak a gyerkőcöktől és mosolyogva, büszkén figyelték őket, amíg a sztárcsalád hasonmás csemetéi játszottak egymással.

napimama_doboz_640x20012

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.