Pál Dénes, inkább kerékpározna?

Pál Dénes, a The Voice nyertese korából adódóan nem szokott diétázni, azt viszont kicsit sajnálja, hogy a fellépések, lemezfelvételek miatt nem tud kerékpár túrákra járni, vagy többet mozogni.

A halk szavú Pál Dénes, aki megnyerte a The Voice, Magyarország hangját diósgyőri születésű. Ritka szép énekhanggal rendelkezik, egész pontosan a basszus és a bariton közöttire helyezhető félúton. Most éppen A dal versenyére készül, ahol, már eddig is előkelő helyen állt. Agárdi Szilviával, egy duettel akarják elkápráztatni Európát.

Belefér idejébe a mozgás?

Mostanában sajnos nem. De, gyerekkoromban fociztam, úsztam és bicajoztam. Egy barátommal rengetegszer mentünk igazi kerékpár-túrákra. Most annyi időm sincs, hogy egy edzőterembe beugorjak. Hál, Istennek rengeteg felkérésem van. Nemrégen elkészítettük az első lemezemet, melyre csak a The Voice-ban elhangzott dalokat vettük fel. Február 18. után kerül a boltokba. A következő lemezembe már szerzőként is részt veszek, nemcsak előadóként.

Ebben a túlzsúfolt életmódba mi fér bele, mondjuk az étkezés terén?

Imádom a leveseket, a húslevest, a gulyáslevest és a halászlevet! Szüleim, nagyszüleim mindig ezzel várnak, ha hétvégén hazajutok. Persze második fogásként a brassói aprópecsenye következik, mint kedvenc kajám. Bármilyen diétát, vagy megvonásokat, így 21 évesen még nem kellett igénybe vennem.

Volt már beteg?

Beteg mindenki volt! Az én csúcspontom egy vakbél kivétel volt. Ha megfázom, vagy ilyen jellegű bajom van, akkor a nagymamám előhoz valamit a spájzból és egy-kettőre meggyógyulok. Nem vagyok a gyógyszerek híve!

Lelki védelemre, támaszra szüksége van-e, így hirtelen sztárrá válva?

Ebben nagyon sok segítséget kapok és kaptam Mező Misitől, aki gyakran eligazít az útvesztőkben. Volt olyan a The Voice alatt, hogy mélypontra kerültem, de ő kihúzott belőle. Talpra kellett állni. Aztán ott vannak a családtagjaim, akik éppen ettől a hirtelen jött sikertől féltenek. Szerencsére, érzésem szerint nem változtam meg, ugyanolyan miskolci egyetemista maradtam, mint amikor elindultam.

Azt eldöntötte már, hogy kivel megy el a thaiföldi ajándék-útra?

Nem titkolózom, boldogan elmondanám, ha tudnám. Pillanatnyilag fogalmam sincs róla!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.