Rékasi Károly elájult!

Rékasi Károly a „főgonosz”. Ezt a jelzőt a Barátok Közt miatt érdemelte ki, hisz Barta Zsolt a sorozatban az egyik rosszfiú. A jóképű színészről senki nem gondolná, hogy tud beteg is lenni.

Mi volt a bajod, amikor elájultál?

Nem tudom. Arra tippeltek, hogy valami vírus. A kórházban, ahol a kis újamtól a fejem búbjáig kivizsgáltak, nem találtak rá jobb magyarázatot. A másik bajom, ami sokkal régebben történt velem, hogy 1 éven keresztül mélyen depressziós voltam. Otthon a függönyöket összehúztam, a telefonokat kikapcsoltam, és hagyjon békét mindenki. Aztán Enci (felesége Détár Enikő) hál istennek kirángatott belőle. Ezeket kivéve elmondhatom, hogy 14 év alatt miattam forgatás még nem maradt el, színházi előadást még nem mondtam le.

Ennyit a bajokról. Mostanában nagyon sűrű az életed, marad időd magaddal foglakozni?

Heti három alkalommal edzőterembe járok, edzéstervvel, nagyon komolyan veszem. De, itt van a 11 éves Zsigmond fiam, aki irgalmatlan vitalitású, nem engedhetem meg, hogy ne tartsak vele lépést! Biciklivel átkerekezünk a szomszéd falúba. Egyik este olyan 8 óra körül azt mondtuk elmegyünk kettesben sétálni.

Azonnal jött a lányom és a nejem is. Még sűrű hó borította a tájat, és meg kellett keresnünk egy bunkert, amit Zsebi épített az osztálytársával. Sűrű bokrok között csak négykézláb kúszva haladtunk előre, de megtaláltuk a bunkert. Elképzelni sem lehet ennél gyönyörűségesebb edzést!

asvanyok6

Diétára szükséged van-e?

Most igen, az edzőm állította össze. Az a lényege, hogy „szemetet” ne vigyünk be a gyomrunkba. Belefér a diétámba még a kenyér is, csak délelőtt és rozsból legyen. Délben bármit, ami jólesik. A fontos, hogy nap közben bekerüljenek azok a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, amire a fokozott megterhelésem miatt szükségem van. Köszönöm, baromira jól vagyok a bőrömben.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.