Kovács Patrícia fél a fájdalomtól?

Kovács Patrícia színésznő az SOS szerelem című közönségfilmekkel vált ismertté. Legutóbb a Belvárosi Színházban volt premierje a Kramer kontra Kramer női főszerepében.

A bájos, kedves színésznő sikereit nemcsak külső jegyeinek köszönheti, hisz egy jó nagy adag tehetséggel is megáldotta az ég.

Mesélj, hogy vagy?

Köszönöm a kérdésed, jól vagyok. De ha nem így lennék, akkor is ezt válaszolnám, mert hiszek abban, hogy ha pozitívan gondolkodunk, akkor az visszahat ránk.

A munkán kívül mivel telt a nyarad? És hogyan folytatódik az ősz?

A nyáron nem volt összefüggően 5 napom, amikor ne játszottam volna színházban, vagy ne forgattam illetve szinkronizáltam volna. Most kezdődtek el a Színház és Film Művészeti Egyetemen a Mizantróp című darab próbái, mely Radnai Márk rendező szakos hallgató vizsgaelőadása lesz.  Nagyon izgalmas próbafolyamat.

Vigyázni tudsz-e magadra? Például mozogsz-e eleget?

Kifejezetten tudatosan és egyébként vegetáriánus módon táplálkozom. Igyekszem hetente háromszor edzeni illetve kimenni a szabadba futni.

Ilyenkor a lelki békéd is helyreáll?

Semmi nem jön magától. A boldogságért nagyon meg kell dolgozni. Minden olyan csatát kész vagyok megvívni, ami arra megy ki, hogy nyugodtan fekhessek le aludni és boldogan keljek fel reggelente.

Ha vegetáriánus vagy még diétáznod sem kell.

Nagyritkán előfordul. Ha azt érzem, hogy valamit nem csináltam jól.

Ha isten ments, megbetegszel, kihez fordulsz? Patikus, orvos vagy természetgyógyász?

Orvos. Elég alacsony a fájdalomküszöböm, valamint a szakmánkban nem nagyon van idő arra, hogy kísérletezzek a gyógymódokkal, mert itt bizony gyorsan meg kell gyógyulni. De mindent elkövetek, hogy megelőzzem a betegségeket.

Milyenek a hétköznapjaid?

Teljesen "átlagosan" telnek. Szeretek főzni, piacra járni, a kutyáimmal sétálni. Vagy otthon a férjemmel megnézni egy jó filmet. A vele együtt töltött idő kitölti az életemet.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.