Kirchknopf Gergő – a zene a drogom

Életvidám örömzenét játszik az Ocho Macho szeptember 12-én, szerdán a Zöld Pardonban. A koncert előtt Kirchknopf Gergő énekest kérdeztük arról, hogy szolgál a kedves egészsége.

Szerdán koncerteztek a Zöld Pardonban. Egy nagyobb fellépés előtt hogyan készülsz fel fizikai és szellemi értelemben?

Úszóoktató vagyok 12 éve, így rendszeresen úszom, és a koncertekkel együtt megjön az állóképesség is.

Az éjszakai életmód és a fellépésekkel együtt járó stressz fizikai tünetekben is megnyilvánulhat. Volt már olyan tapasztalatod, amikor a tested jelzett, hogy szükség lenne életmódváltásra?

Most megfogtál. Igyekszem sokat relaxálni, és kihasználni az agyam lehetőségeit alfa állapotban. Nagyon fontos a pihenés, ebből mostanában nekem sem jut sok, de a sporttal pótlom az elvesztett energiákat.

ochomacho_640

Figyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz? Eszel húst? A fűszeres ételekkel hogy állsz? Szoktál diétázni?

Egészen egyszerűen telibe találnak a kérdéseid. Életmódot váltottam, kerülöm a szénhidrátokat és cukrokat. Igyekszem helyi gazdáktól, kiskertekből beszerezni mindent. Ajánlom mindenkinek! Elképesztő a különbség a nem hormonkezelt tojás és a paraszt tojás között.

Hogyan pihened ki magad egy húzósabb időszak után, milyen tevékenység kapcsol ki leginkább?

Nagyon szerencsés vagyok, hiszen drága feleségem pici babával is megajándékozott. Igyekszem nagyon sokat együtt lenni velük. Gügyögök, beszélek a picihez, illetve sokat úszkálunk, de egyelőre csak itthon, a kádban. És persze mindig, minden helyzetben zenét hallgatok hiszen a "zene a drogom”.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.