A Compact Disco köszöni, jól van

A Compact Disco nagyszabású koncerttel ünnepli a negyedik születésnapját augusztus 29-én a Zöld Pardonban. Walkó Csaba énekest arról kérdeztük, hogy szolgál az egészsége a nyári fesztiválszezon után.

Nemrégiben volt egy szalagszakadásod, hogy vagy most? Teljesen helyrejöttél?

Igen, sajnos egy szerencsétlen mozdulat miatt történt a baleset foci közben. Három hét után már jobb a lábam, de az orvos azt mondta, hogy körülbelül még fél évig érezni fogom.

A labdarúgás ezek szerint a kedvenc sportod?

Imádom a focit! Kicsi korom óta focizom, gyerekkoromban egy belgrádi klub tagjaként négy évig versenyszerűen is űztem ezt a sportágat.

CompactDisco480

Milyen gyakran sportolsz?

Sajnos mostanában igen kevés időm van, de amikor tehetem, sportolok. Most az úszás a kedvencem.

A munkád miatt nagyon fontos, hogy a hangszálaid jól működjenek. Van valami trükköd arra, hogyan tudod elkerülni a felső légúti megbetegedéseket? Főleg a nagy járványok idején?

Igyekszem vitaminokat szedni, és rengeteg citromot fogyasztok. Ez sokszor segít, de a téli időszakban sajnos így is szinte mindig megtalál a tüszős mandulagyulladás. Ez ellen a legjobb módszer a megelőzés és az immunerősítés. Ezért is sportolok rendszeresen, és persze a koncerteken is szükségem van megfelelő állóképességre.

Forrás: