Szente Vajk 40 napot böjtöl!

Szente Vajk színészt manapság a Magyarország szeretlek című vetélkedőben láthatjuk többször. Temérdek elfoglaltsága mellett azonban jut ideje egy laza 40 napos böjtre

Fantasztikus volt élete első rendezése a Madách Színházban. Az 1+3 néha 4 című bohózat alatt a nevetéstől szinte mozgott az egész színház. A Csoportterápia, ami lassan az 50 előadásához közeledik, arról híres, hogy írója: Szente Vajk. És akkor még nem beszéltem a Magyarország szeretlek című vetélkedőről, melynek többmilliós nézőtábora van.

Hogy bírod?

A válasz igen egyszerű: Sok zenés előadásban játszom. Ez nagyszerű kondíciót kölcsönöz. Emellett azért nagyon sokat futok, szinte minden nap, ha nem játszom.

SzenteVajk480

A szeretet mit jelent számodra?

A családot és Tímeát. Bármennyire sokat dolgozom is, időt és energiát fordítok azokra, akiket szeretek, mert a sokszorosát kapom vissza.

Tartasz-e időnként bármilyen diétát?

Bizony, böjtölök, minden évben, húsvét előtt 40 napot. Még édesapámmal kezdtük el együtt, és szép lassan a család és a barátok is bekapcsolódtak. Mára már a színházban is megfertőződött jó néhány barátom-kollégám, szóval egyre többen vagyunk.

Tisztitsdmeg_banner

Kihez futsz, ha fáj valamid?

Édesanyám. Mindent tud. Békéscsabán ő vezeti az evangélikus Szeretetotthont. Olyan profi minden ilyesmiben, hogy csak ámulok rajta. Sokszor megesek, hogy megérzem a betegség közeledtét, válaszolok rá: na, ezt most nem kérem. És sikerül! Minden fejekben dől el!

A tavaszod remek volt, mivel telik a nyarad?

Elementáris erővel próbáljuk a Mary Poppins-t, szeptemberben lesz a bemutató, addig azonban sok minden van hátra. Több helyre is ellátogatunk a Csoportterápiával és mindeközben robogok Révfülöpre, mert július 9-én csatlakozom a Balatoni nyárhoz! Ez egy izgalmas feladat, élő reggeli műsor, nagyon vágytam már erre és érzem, hogy nagyon szeretni fogom!

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: