Básti Juli – desszertet soha!

A neves színésznő saját bevallása szerint egész életében diétázik, mert nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik-iszik, a desszerteket, pedig nagy ívben elkerüli

A Kossuth-díjas színésznő számtalan olyan moziban játszott, melyek belénk ívódtak. Ilyen a Valami Amerika, a Csocsó, az Üvegtigris valamint A hídember. Az HBO-on szinte naponta láthatóak a filmjei. A Hallgass kicsit című lemeze, melyet Cserhalmi Györggyel énekel érzelemkiürülés alkalmával bármikor feltehető. Az utóbbi években a Centrál Színház színpadán játszik, színrelépéseit fantasztikus siker övezi. És egyetlen olyan érdeme, melyről nem tehet, Básti Lajos lánya, akit még harminc valahány évvel a halála után is imádni kell.

Hogy állsz hozzá, mondjuk az egészségügyi kérdésekhez?

Valamennyit teszek érte. Egyrészt tornázom, másrészt minden este rendszeresen sétálunk. Lényegében egész életemben diétáztam, nagyon figyelek arra, hogy mit eszem, mit iszom és mennyit. A desszerteket sajnos nagy ívben önszántamból kerülnöm kell. Néha csinálok tisztítókúrát, melyben egy biorezonancia szakértő van a segítségemre.

BastiJuli

Hát ez remek. Mindent megteszel magadért. És a lelkierőt honnan szerzed be?

Nekem a családom adja az erőt! De van egy nagytermetű kutyánk, Sári. Sárival kiegészültek a nemi arányok, rajtunk kívül mindenki férfi.

A betegségek elkerülnek?

Szoktam homeopátiás szereket használni, olyan igazán nagyon-nagy beteg hál’istennek sosem voltam!

Nyáron nyár van?

Összesen két hétre futja, amikor nincs más dolgom. Különben a Keszthelyi Nyáron vendégszerepel a színházunk. Előtte a Városmajorban pedig a Férfi és Nő című műsorral lépünk fel a társaimmal: Udvaros Dorottyával, Cserhalmi Imrével és Kulka Jánossal.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.