Robin Gibb rákosan is koncertezik!

Még szinte véget sem ért a rák elleni kezelése, Robin Gibb máris visszatért a színpadra, hogy sebesült brit katonák előtt énekeljen egy jótékonysági gálán.

Legyengülve, de vidáman lépett színpadra hétfőn este a 62 éves Robin Gibb, akinél nemrégiben bél- és májrákot állapítottak meg. A legendás Bee Gees egyik alapítótagjának ikertestvére néhány éve ugyancsak bélbetegség következtében hunyt el, igaz, halálát közvetlenül a műtéte közben fellépő szívinfarktus okozta.

u4vv3y2f2

Amikor Robinnak néhány hónapja súlyos bélpanaszai jelentkeztek, azt hitte, ugyanaz a kór támadta meg, mint Maurice-t, ám kiderült, a baj komolyabb, mint hitték. Mostanra azonban reménysugár csillant az énekes és családja előtt, a londoni Palladiumban adott koncertjén elmondta: még az orvosok is meglepődtek, hogy mennyire gyorsan javul az állapota.

Ebben talán része van annak is, hogy tele van a jövőre vonatkozó tervekkel, most például a sérült brit katonáknak adott jótékonysági fellépés mellett fiával, RJ-jel egy komolyzenei projekten is dolgozik. A rekviemet az 1912. április 15-én elsüllyedt Titanic emlékére, a tragédia századik évfordulója alkalmából írják közösen, a bemutatóra a jubileum előtt néhány nappal, április 10-én kerül sor Londonban.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.