A barátságos Balázs Klári!

Balázs Klári a Sztárportrénak nyilatkozott férjéről és a számára igen fontos barátairól…

Balázs Klári őszintén mesélt férjéről és a vele füződő viszonyáról. "A legbizalmasabb, legközelebbi barátom a férjem – annyi
mindent soha senkivel nem beszélek meg mint vele. Van, aki ezt helyteleníti, de nekünk ez így alakult, így van – hozzá vagyok a legnagyobb bizalommal. A férjem után a másik legközelebbi barátom az öcsém.

Van egy gyerekkori osztálytársam, akit nagyon szeretek – ő a barátnőm volt kicsi koromban is, és most is. Első osztályos korom óta végig kísérte az életemet, és ha volt úgy, hogy két évig nem is tudtunk beszélni egymással, amikor újra beszélgettünk, és találkoztunk, ugyanott tudtuk folytatni. Neki elég nehéz élete van, úgyhogy amikor vannak problémáim, én nem hívom fel,
és nem sírom el neki azokat, amikor tudom, hogy neki nagyobb bajai vannak.

h2ejx9fj

Nagyon érdekes, hogy a beteljesületlen szerelmek milyen barátsággá tudnak alakulni: Van egy ilyen barátunk – a férjemmel közösen -, akivel végül szomszédok is lettünk. Iskolás koromban kísérgetett, a kézfogásig eljutottunk, és nagyon édes volt ez a diákkori kis szerelem – ami inkább lelki volt. Felnőtt korban találkoztunk, és olyan jó, hogy nem volt köztünk semmi, mert most olyan jó barátok tudunk lenni.

Több közismert barátunk is van, időnként össze szoktunk járni, jót vacsorázunk együtt, beszélgetünk, és aztán megy tovább az élet. Három hónap után újra telefon: Na, együnk egy jót? Megint összejövünk – vagy náluk, vagy nálunk – több ilyenünk is van. Nem énekesek, inkább tévések.

A múltkor pókereztünk Zoltán Erikával, és Robival. Őket annyira közelről nem ismertük, kétszer egymás után találkoztunk, és Erika meg én hamar feladtuk a pókert – elvesztettük a zsetonjainkat. Hosszú órákon át beszélgettünk, és nagyon jó volt – nagyon aranyos nő." -meséli mosolyogva az énekesnő.

sztarportre31

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: