Fergie 2 órás intenzív edzésgyakorlata

Bizony a hollywoodi sztárok is küzdenek az alakformálás nehézségeivel. A Black Eyed Peas énekesnője méltán büszkélkedhet alakjával, melynek egy részét nem csak génjeinek vagy külön bejáratú plasztikai sebészének köszönheti?

Íme néhány tipp Fergie-től:

Cardio tréning: 45-50 perc alatt öt mérföldet fut egyenletes tempóban. Majd az izomcsoportokra helyezi a hangsúlyt; a vállakat másfél kilós súlyzókkal két percig elülső emeléssel erősíti, majd pihenteti két percet.

Bicepszét is megmozgatja: a karhajlításnál kis terpeszben, enyhén behajlított térddel, egyenes háttal áll és húzza az erre használatos erősítőkötelet. Figyelnünk kell arra, hogy a felkar párhuzamos legyen a törzsével. Ezt 20-25 alkalommal megismétli. Majd a kiinduló helyzet hasonló, de már teljes karnyújtást végez, úgy, hogy a könyök ne mozogjon. Ekkor feszül meg a tricepsz.

fergie_4

A lábait guggolásokkal formálja, kis terpeszben, Ez megmozgatja a feneket és a combot. Körülbelül 15-20-szor megismételi 3 turnusban. Néha henyél is egy kicsit, és a futás után elhagyja ezt a részt.

Másik hatásos Fergie tréning a jóga, melyet cardio edzések után ajánl. Ez ellazítja izmait.

Ahhoz, hogy visszaálljon a normális pulzus, lassan le kell vezetni a gyakorlatokat. A gyakorlat lányege, hogy háton fekve a mellkas felé kell húzni a térdet. Az énekesnő 15 percig végzi elnyújtva a gyakorlatokat.

vid4u.init(450,337,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: