Nicole Scherzinger sose fogy ki a csokiból!

Az énekesnő szinte tökéletes alakját az állandó táncolásnak köszönheti. A nassolással viszont meggyűlt a baja, mert évekig csokifüggő volt.

Az amerikai énekesnő, dalszövegíró, táncos és modell, a Pussycat Dolls vezető énekesnőjeként vált híressé, manapság viszont szólókarrierjét egyengeti. Tökéletes alakját állandóan edzi és fejleszti, de meglepő módon kedves elfoglaltságai közé tartozik az otthoni sütés-főzés.

Nicole imádja a süteményeket, tortákat és a pitét. Nagyon szereti a tésztaételeket, és ha otthon van, rögtön főz is belőlük. Az igazi gyengeségének viszont a csokoládét tartja. Minden év végén megfogadja, hogy visszafogja magát, de nem sikerül neki.

„Borzasztó munkamániás vagyok, viszont amikor nem dolgozom, akkor azon igyekszem, hogy leadjam a csokoládéevéssel felszedett kilókat. Szóval, ha abbahagyom, több időm jut magamra.” Nicole saját bevallása szerint 2010 elején végleg leállt a csokievéssel és inkább az egészségesebb élelmiszerekre koncentrál.

rc7nd7c7

Ettől függetlenül rengeteget dolgozik azon, hogy csúcsformában maradjon. Szerinte mindenkinek meg kell találnia azt a tevékenységet, amit a teste karbantartásáért hosszú távon képes véghezvinni. Nicole táncolva nőtt fel és ez az ideális mozgásforma a számára. A „Dancing with the Stars” című táncos műsor után olyan izmokat fedezett fel a testén, amelyekről addig nem is tudott.

Nicole azt tanácsolja, hogy a kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez következetesen be kell osztani az időt. Mikor sikerült megtalálnod a megfelelő mozgásformát, rendszeresen le is kell folytatni azokat az edzéseket. Akármennyire is jó vagy, nem szabad abbahagyni a gyakorlást. „Érzem, hogy nekem a combjaimon kell többet dolgoznom, így hát meg is teszem.”

Nicole nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra. Általában napi háromszor eszik, ha ez nem fér bele az idejébe, akkor a napi hatszori kis étkezést részesíti előnyben. A reggelije leginkább tojásfehérjéből, paradicsomból és pirítósból áll. Napközben pedig szívesen eszik füstölt lazacot. Bár leszokott a kóros csokievésről nem veti meg a nassolást. Sütemények és csokitáblák helyett viszont gyümölcsöt és zöldségeket eszik.

Forrás: