Görög Zita hullahopp karikával fogy

Görög Zita eredetileg színésznő akart lenni, ám az egyik legismertebb magyar modellünkké vált. A természetesség volt Görög Zita sikerének záloga.

Sokan azt gondolják, hogy a mára boldog anyukát teljesen megváltoztatta a divatvilág forgataga. Ő ezt tagadja.

"Könnyű személyiséget váltani, elkallódni, rossz útra térni. Én valahogy mindig képes voltam két lábbal a földön maradni. Amikor megvettem magamnak egy méregdrága cipőt, nem éreztem nagyobb boldogságot, mint amikor kislányként a szülőhelyem, Nagybátony melletti kisvárosból nejlonzsákban hoztuk a bálás ruhát, és nekiálltunk átalakítani, szabni-varrni."

gorog_zita

A különleges szépséget még ma is sokszor felkeresik, hogy legyen egy-egy neves esemény háziasszonya, sztár modellje. Zita mindig is igyekezett természetességét megtartani nem csak a mindennapokban, de a kifutón is. Hisz a modell a ruhát népszerűsíti, de mégsem a ruha teszi az embert, hanem viselője kelti életre.

Hogy hogyan tartja formában magát a bebarnult szépség?

"A mozgást nagyon fontosnak tartom, de még rendszeresebben kellene edzenem. Ne higgye senki, hogy a tespedést, a kontroll nélküli evést büntetlenül meg lehet úszni. Jómagam inkább az erősítő gyakorlatokra koncentrálok, főleg a belső combizmokat és a felkart mozgatom meg. Nagyon szeretem az aerobikot is, mert a zene feldob, ám a melleim rögtön megsínylik a súlycsökkenést. A hullahopp karikázást viszont nagyon kedvelem."

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.