Horoszkóp diéta – Nyilas, Bak, Vízöntő

Szeretne fogyni egy kicsit? Ha nehezen tud megszabadulni a felesleges kilóktól, és minden egyes alkalommal kudarcba fullad a próbálkozása, ennek talán oka van.

Kipróbálta már a vércsoport diétát, a személyiségtípus diétát, és sok más fogyókúrát – talán itt az ideje, hogy egy olyan fogyókúrát próbáljon ki, amely tökéletesen illik Önhöz – a horoszkóp diétát. Végül is a horoszkóp a világ egyik legrégebbi besorolása, meghatározza a személyiségünket, így hatással van minden cselekedetünkre. Nincsen tökéletes diéta, mindenkihez más illik. Valaki lustább, valaki energikusabb, valaki jobban szeret enni, valakit csak a szigorú szabályok motiválnak. Önhöz mi illik a legjobban?

shutterstock_42820000

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az Ön személyisége: Mivel hajlamos a klausztrofóbiára, szabadságra, kihívásokra és vidám, csicsergő kismadarakkal teli, nyitott térre van szüksége. Sajnos könnyen felkúsznak Önre a plusz kilók, különösen a csípőjére és a combjára.
Milyen fogyókúrát válasszon: Ne pazarolja az idejét az edzőteremben, menjen inkább túrázni. És eszébe se jusson fogyókúrázni. Csak próbáljon meg egészségesen étkezni, továbbra is éljen energikusan, és ne hagyja, hogy mások beleszóljanak az életébe.
A tökéletes fitnesz eszköz: Önnek szabadságra van szüksége, és arra, hogy folyamatosan mozgásban legyen. Válassza a Walkmaxx futócipőt, mely speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden mozdulathoz, így nagyszerű társa lesz a napi sétánál, kocogásnál vagy futásnál.

Bak (december 22. – január 19.)

Az Ön személyisége: Ön egy gyengéd, csendes és időnként melankolikus lélek. Nagyon jól bírja a fegyelmet, a rendet és a rendezett életmódot. Ez a fogyókúrában is előnyére válhat.
Milyen fogyókúrát válasszon: Válasszon módszeres étrendi és mozgásprogramot, amely könnyű gyakorlatokat tartalmaz  – ez megakadályozza, hogy összeroppanjon a nyomás alatt, és idő előtt feladja a küzdelmet a kilókkal szemben. Ne feledje, ha szeretne előbbre jutni (márpedig Ön nagyon ambiciózus), nem árt a szép külső.
A tökéletes fitnesz eszköz: Az Ön számára nem lehet más jobb, mint a Door Way Gym erősítő, melyet ajtókeretre felszerelve húzódzkodóként használhat, de felülés, tricepszgyakorlatok, és hasprés elvégzésére is alkalmas.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az Ön személyisége: Ön az a típus, aki mindent a saját elképzelése szerint akar csinálni. Rendkívül individualista csillagjegy, mégis Ön az egyik legérzékenyebb jegy a horoszkópban.
Milyen fogyókúrát válasszon: A Vízöntő az ízületeket és a vérkeringést uralja, ezért aktív edzéssel tudja legkönnyebben elégetni a kalóriákat. Ön azon szerencsés személyek egyike, akiknek nem szükséges szigorú étrendeket betartania, diétáznia vagy koplalnia. Egész egyszerűen csak tűzzön ki maga elé egy célt és mozogjon sokat.
A tökéletes fitnesz eszköz: Az Elliptical Home Trainer elliptikus szobabicikli kielégíti minden mozgással kapcsolatos igényét. Egyesíti a szobabicikli, a sztepper és az evezőgép legjobb tulajdonságait, átmozgatja az egész testét, miközben erős zsírégető hatása rövid időn belül meghozza a kívánt eredményt.

Forrás: