Horoszkóp diéta – Szűz, Mérleg, Skorpió

Szeretne fogyni egy kicsit? Ha nehezen tud megszabadulni a felesleges kilóktól, és minden egyes alkalommal kudarcba fullad a próbálkozása, ennek talán oka van.

Kipróbálta már a vércsoport diétát, a személyiségtípus diétát, és sok más fogyókúrát – talán itt az ideje, hogy egy olyan fogyókúrát próbáljon ki, amely tökéletesen illik Önhöz – a horoszkóp diétát. Végül is a horoszkóp a világ egyik legrégebbi besorolása, meghatározza a személyiségünket, így hatással van minden cselekedetünkre. Nincsen tökéletes diéta, mindenkihez más illik. Valaki lustább, valaki energikusabb, valaki jobban szeret enni, valakit csak a szigorú szabályok motiválnak. Önhöz mi illik a legjobban?

burger or apple

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az Ön személyisége: Általában mást okol a súlya miatt, és rendkívül érzékenyen érintik a fogyókúrával kapcsolatos problémák. De itt az idő beismerni, hogy saját magunk vagyunk felelősek a kinézetünkért.
Milyen fogyókúrát válasszon: Válasszon egy olyan fogyókúrát és egy olyan fitnesz programot, amely gyakorlatias, részletes, egyértelmű és tökéletesen ki van dolgozva. Kivételesen most vesszen el a részletekben, és figyeljen oda arra mit és hogyan csinál.
A tökéletes fitneszgép: A G-Fit Bench P30 multifunkciós padon Ön teljes testedzést végezhet egyetlen kompakt és helytakarékos eszközzel. Erősítheti karjait, lábait, combjait, bármit, ami szükséges a kívánt alak eléréséhez.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az Ön személyisége: Sajnálatosan nagyon határozatlanul áll hozzá a fogyókúrához. Általában gyorsan megggondolja magát, és minden fontosabb lesz a fogyásnál.
Milyen fogyókúrát válasszon: Egy olyan fogyókúrára van szüksége, ami segíti abban, hogy egy kiegyensúlyozott és lényegre törő diétával megmaradjon a helyes úton. Válasszon olyat, ami nem teher, hanem inkább szórakozás és még élvezni is fogja majd, hogy fogyhat.
A tökéletes fitneszgép: Egyértelműen a U-Slender karcsúsító öv való Önnek, mivel ehhez nem kell még a lakásból sem kimozdulnia, nem kell semmilyen erőfeszítést tennie, csak felcsatolja a problémás területre és hagyja, hogy a gép dolgozzon Ön helyett. Biztosan nem fogja feladni az edzést, nem fog ráunni, sem belefáradni, egyszerűen csak élvezze a jótékony hatását.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az Ön személyisége: Alapvetően Önt a „mindent vagy semmit” hozzáállás jellemzi. A jó hír az, hogy – amennyiben úgy dönt – rendkívül elszántan ragaszkodik a diétájához – elképesztő akaratereje van.
Milyen fogyókúrát válasszon: Egy nagyon szigorú programra van szüksége, amely féken tartja a lobbanékony természetét, gyengéden ostorozza, és az egész szervezetét méregteleníti. Ha radikális változást szeretne, radikális módszerekre van szükség. Az elhatározás végül mindig meghozza gyümölcsét. Gondolja át hány kilót szeretne fogyni, és ahhoz mérten étkezzen, illetve kezdjen bele egy kötött edzésprogramra
A tökéletes fitneszgép: A LiveActive Evoke Basic megbízható mágneses szobakerékpár gyors és hatékony edzési lehetőséget biztosít az Ön számára az otthona kényelmében. Akár rossz az idő, akár jó, mindig kéznél van, így sosem veszti szem elől a célt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.