Horoszkóp diéta – Ikrek, Rák, Oroszlán

Szeretne fogyni egy kicsit? Ha nehezen tud megszabadulni a felesleges kilóktól, és minden egyes alkalommal kudarcba fullad a próbálkozása, ennek talán oka van.

Kipróbálta már a vércsoport diétát, a személyiségtípus diétát, és sok más fogyókúrát – talán itt az ideje, hogy egy olyan fogyókúrát próbáljon ki, amely tökéletesen illik Önhöz – a horoszkóp diétát. Végül is a horoszkóp a világ egyik legrégebbi besorolása, meghatározza a személyiségünket, így hatással van minden cselekedetünkre. Nincsen tökéletes diéta, mindenkihez más illik. Valaki lustább, valaki energikusabb, valaki jobban szeret enni, valakit csak a szigorú szabályok motiválnak. Önhöz mi illik a legjobban?

shutterstock_9782272

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ön személyisége: Fantasztikus képessége van arra, hogy teljes erőbedobással, őrült módon égesse a kalóriákat mindezt anélkül, hogy bármi különöset tenne érte. Használja ki lelkesedését!
Milyen fogyókúrát válasszon: Önnek inkább az a fontos, hogy napközben, mialatt másvalamivel foglalkozik (újságot olvas, tévét néz, zenét hallgat stb.), többször egyen keveset.
A tökéletes fitneszgép: Mivel bármibe belevág azt teljes erőbedobással teszi, így Önnek a Magnetic Treadmill Walkease futópad a tökéletes választás. Akár TV nézés közben is lefuthatja a napi kilométereit, miközben zsírt éget és alakot formál. Attól pedig ne ijedjen meg, hogy egy futópad több százezer forint, mert a Walkease rengeteg technikai előnyén kívül pénztárcabarát megoldás.

Rák (június 22. – július 22.)

Az Ön személyisége: Ön egy érzelmes ragadozó, aki mindig közvetlenül lefekvés előtt eszik, és fontos, hogy mindig legyen a keze ügyében egy kis ennivaló.
Milyen fogyókúrát válasszon: Mivel szereti az idejét az otthona kényelmében tölteni, tanulja meg, hogyan készíthet finom, de nem túl zsíros ételeket. Mivel Ön szorgalmas és kitartó, bármilyen hosszabb fitnesz programra remekül reagál a szervezete.
A tökéletes fitneszgép: A Leg Magic X fitneszgéppel nem csak elérheti fitnesz céljait, hanem nagyszerű szórakozás is. Rendkívül egyszerű és hatékony edzőeszköz, ami az oldalra csúszó mozgást kihasználva erősíti és építi a lábak izomzatát, miközben akár TV-t is nézhet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Ön személyisége: Ön melegszívű, fenséges és lelkes, ugyanakkor nagyon sokat ad a külsejére. Épp ezért fontos, hogy mindig a lehető legjobban nézzen ki.
Milyen fogyókúrát válasszon: Fontos, hogy a koordinált étkezés mellett mindenképp sportoljon valamit. A legjobb, ha otthonában, kényelmesen berendez egy nyugodt fitnesz sarkot, ahol legalább napi fél órát eltölt. Szakítson rá időt, mert nagyon megéri.
A tökéletes fitneszgép: Nem kell drága fitneszgépeket vásárolnia vagy behordani a szobába egy egész edzőtermet. Oldja meg a problémát egy eszközzel. Ezért Önnek a Swing Steppert ajánljuk: lépcsőzőgép a gyönyörű lábakért, fenékért és combokért.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.