Káma szútra szex pozíciók – A gömbölyödő angyal

Ki ne ismerné a Káma szútra jelentését? Az ősi „szexkézikönyv” egyszerűen és részletesen leírja számtalan szeretkező póz végrehajtását. Lássuk, miről szól az „Anjou-stílus”!

A Kamasutra-t, még ha nem is tekintett még bele, valószínűleg mindenki ismeri. Noha a nevét olykor pironkodva emlegetjük, tény és való, hogy ennél precízebb „szexbibilia” nemigen íródott még. Miközben a legtöbb ember úgy gondolja, ez valóban egy szexpozitúra-kézikönyv, érdemes tudni, hogy a Kámaszútrát Indiában nemcsak annak szánták, hanem olyan kötetnek, amely magára az életre tanít.

Noha Indiában a családmodell kifelé zárt, a szexualitás témaköre ebben az országban sosem volt tabu, amelyről hűen árulkodik, hogy a szanszkrit nyelven készült Kamasutra az egyik legrégibb írás, mely a szeretkezésről született.

Aki tanulmányozta már a káma szutra pózokat, tudja, hogy a részletes leírás mellett ábrával is szemlélteti az adott szeretkező pózt, így annak gyakorlása mindenki számára teljesen érthetővé válik. Ha az ábra nem egyértelmű, még mindig ott a szöveg, és fordítva!

Lássuk, mit kell tudnunk a „gömbölyödő angyal” szexpózról, amelynek közkedvelt neve még az „Anjou-stílus”.

Gömbölyödő angyal-póz (Anjou-stílus)

Ez a kamasutra póz egy kellemes és kényelmes pozíció. Nem kerül különösebb erőfeszítésbe és edzettnek sem kell lenni hozzá.

A szexpozitúra során a nő az oldalára fekszik (mindegy, hogy jobb vagy bal). Lábait kissé felhúzza, mintha összekuporodna. A férfi mögötte fekszik – mintha „nagykifli” pozícióban, összeölelkezve készülnének aludni -, és hátulról hatol be.

Ebben a szexpózban igen könnyű a behatolás, ráadásul arra is van lehetőség, hogy a férfi ujjaival hozzáférjen a nő melleihez és a csiklóhoz, és az aktus közben extra izgatással segítse az örömszerzést.

A gömbölyödő angyal-póz várandós hölgyeknek kifejezetten ajánlott, mivel különösebb megerőltetés nélkül, oldalt fekve gyakorolható. A lábakat terhesség esetén nem kell annyira felhúzni, így a gömbölyű pocak sem súrlódik feleslegesen!

A szexpóz egyébként a terhesség első öt hónapja alatt ajánlott.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.