Szex szárazon? – Módszerek

Mindenki, aki szeretné megelőzni a terhességet, keresi a legmegfelelőbb módszert erre. Jó megoldás lehet a száraz szex

Hogyan is folyjon a száraz szex?

Nagyon sok módja van a szexualitásnak közösülés nélkül is:

• Csókolózás – Sok ember különböző fajta csókolózási módszereket fedez fel. Ez akár különböző testrészek csókolását is jelentheti.

• Maszturbáció – Sok ember szereti megérinteni a saját nemi szervét. Ez az egyik leggyakoribb szexuális tevékenység. A partnerek egyedül, vagy akár együtt is maszturbálhatnak. Akár ölelkezhetnek vagy csókolózhatnak is eközben. Továbbá nézhetik is egymást a maszturbáció során – ez igazán izgalmas dolog lehet és így megtanulhatjuk azokat „fogásokat”, amelyek a partnerünket igazán lázba hozza.

• Kézi izgatás – Sok ember szereti a kezével izgatni a partnere nemi szervét. Néhányan a testüket és a szájukat is használják ehhez.

• Test-testhez dörzsölése – „köszörülés”, „szexi ölelés”, „száraz dörzsölődés” – Sok pár szeretni egymáshoz dörzsölni testét – főképpen a nemi szervüket – a gyönyör és orgazmus elérésének érdekében.

• Fantázia – A párok olvashatnak vagy nézhetnek szexi sztorikat közösen. Továbbá megoszthatják egymással, vagy akár be is mutathatják egymásnak a szexuális fantáziájukat, vágyukat. Megtehetitek ezt személyesen, telefonon vagy interneten keresztül, e-mailben vagy azonnali beszélgetésben is. (Az online technológia használatát a szex során „cybersex”-nek nevezzük.)

szex30 Tudj meg többet az orgazmusról!

• Szex játékok – Ezekbe beletartoznak a vibrátorok és a műpéniszek. Ezeket a játékokat a test felfedezése és kényeztetése érdekében lehet használni. Érdemes akár kondomot is használni ezeken a játékokon, ha azok a vaginába vagy az ánuszba kerülnek. A kondom használatára akkor van szüksége, ha a partnerek meg szeretnék osztani a játékszerek használatát. Minden partner új kondomot használjon – és minden új testrész során is érdemes új kondomot használni. A játékszereket mindig tisztán kell tartani – minden játékszernek különböző tisztítási módszere van.

• Orális játékok – Sok ember szereti a szájával izgatni partnere nemi szervét. A női nemi szerv ajakkal vagy nyelvvel történő izgatását cunnilingusnak nevezzük. A férfiaknál ezt fellációnak nevezzük. Az orális szex nem tud terhességet okozni, de fertőzéseket igen. Kondom vagy más védőeszköz használata csökkentheti a kockázatot.

Nyitottan elvágott kondom, ínyvédő, Sheer Glyde védő, gumi burkolatú védők – ezekkel lehet védekezni a fertőzés ellen a nők orális kielégítése során. A férfiaknál a legjobb védekezési forma a kondom. Sok ember olyan védőeszközt használ az orális szex során, ami nem ízesített és nincs bevonva síkosítóval.

Forrás: