3 mód, ahogy ne szakíts

A szakítás – különösen az elhagyott félnek – nem örömteli dolog, azt azonban mindvégig illik szem előtt tartani, hogy ne gázoljunk túlságosan a másik lelkébe

Szakítás százhatvan karakterben

Az utóbbi évek során, a technika fejlődésének köszönhetően több kapcsolat végére tettek pontot sms-ben. Ez, különösen felnőtt emberek körében igen rossz választás: aki sms-ben szakít, nem meri felvállalni gondolatait, és elmenekül partnere reakciójától. Mondhatni, esélyt sem ad neki arra, hogy válaszoljon, ha csak nem akar ő is üzenni valamit az exének.

asztal1

Elektronikus búcsúlevél

Az sms-nél egy fokkal jobb, de még mindig igen érdekes módja egy kapcsolat lezárásának. Igaz, hogy valamivel nagyobb teret enged a gondolatok kifejtésének, és az elhagyott félnek nem kell két soros üzenettel beérnie, még mindig a személyes beszélgetésre szavazunk. Tiszteljük meg a másikat azzal, hogy a szemébe mondjuk, amit gondolunk.

Küldöttek kíméljenek!

Kissé hihetetlen, de van aki nem smst vagy e-mailt, hanem szóvivőt” küld maga helyett, hogy szakítson a kedvessel. Erre a célra kitűnően megfelel például egy közös barát, aki – lássuk be – igencsak leszerepel, ha belemegy ebbe a játékba… Pocsék érzés lehet mástól megtudni, hogy a kapcsolatnak véget ért, de ha jobban bele gondolunk, más helyett szakítani is elég kiábrándító. A szituációban egyedül annak kényelmes, aki a „szóvivőt” felbíztatta – már ha el tud számolni a lelkiismeretével.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.