Randi szingli anyuval: 5 alapszabály

Egy egyedülálló anyának kezdetben szinte ideje sincs arra gondolni, mikor randizik majd újra – ám annak is eljön az ideje, hogy rááll a dologra

Attól az időszaktól kezdve, hogy a randi említése is furcsának tűnik számára, az egyedülálló anya is eljut egy oda, hogy mégsem szeretne tovább szingli maradni. Lassan elkezd felengedni, és vevő lesz új emberek – férfiak – megismerésére is.

Persze szingli anyaként kicsit más randevúzni, mint egyedülálló nőként. Egy férfinak tisztában kell lennie azzal, hogyan érdemes közelítenie a gyermekét egyedül nevelő, csinos hölgyeményhez. Vannak szabályok, amit nem árt betartani, ha meg akarjuk nyerni a nő szívét! Például.

randi3

Ne hozzuk fel az apát

Meg lehet kérdezni, mi a kedvenc filmje. Mit olvasott legutóbb, milyen helyekre jár szívesen. De, hogy ki a gyermeke apja? Ezzel nem árt várni. Főleg az első randin ne kérdezzük meg. Idő kell hozzá, mire ez a téma is időszerűvé válik.

Tartsuk tehát távol magunktól ezt a témát, ráér vele foglalkozni akkor, ha már jobban ismerjük egymást. Várjuk meg, amíg a nő készen áll arra, hogy beszéljen a gyerek apjáról. Vannak persze olyan anyák is, akik már az elején említést tesznek róla, de a randi minősége érdekében valóban jobb későbbre hagyni ezt a dolgot.

Ne lepődjünk meg, ha felhív magához

Ha egy egyedülálló anya a randi után megkérdi, van-e kedve a férfinak otthon folytatni a beszélgetést, az azért is lehet, mert babysitter híján ez az egy alternatíva kínálkozik számára.

Nyilván szimpatikus számára a pasi, ha még azt is feldobja, hogy megkínálja az otthonában valamivel, de nem kell rögtön arra gondolni, hogy szex miatt hívja meg magához. Persze benne lehet a pakliban 1-2 pohár vörösbor a teraszon és egy elcsattanó csók is…

Ne legyünk a "megmentője"

Ne tekintsünk úgy az egyedülálló anyára, mint az "aranyásóra", aki az őt megmentő lovagot várja. A férfiak nagy része vonzónak találja a dolgozó szingli anyákat, akik jól boldogulnak egyedül, intelligensek és függetlenek. Még az is imponáló számukra, ha a randivacsorán a nő is feldobja, hogy hogyan fizessék a számlát – és nem hárít rögtön a férfira.

gyermekneveles6

Ne sürgessük a gyerekekkel való találkozást

Ez alapszabály egy szingli anyánál. Nagy lépés az új partner gyermekekkel való találkozása, ezért érdemes kivárni a megfelelő időpontot. Egy anya számára elsődleges, hogyan érez majd a gyermeke a férfi iránt, aki neki fontos, és maga is igyekszik kitalálni, mikor lenne alkalmas előtte felvezetni a témát, majd pedig bemutatni neki az illetőt.

Ne becsüljük alá a nő társasági életét

Nyilvánvaló, hogy az egyedülálló anya egy bizonyos ideig nemigen járt társaságba, hiszen lekötötte idejét a gyermek vagy a gyermekek. De ez nem jelenti azt, hogy most randizik valakivel először, vagy hogy egyébként nem tartja a kapcsolatot a barátaival.

Tehát nyugodtan vigyük olyan helyre, ahol lehet táncolni, borozgatni, kellemes a környezet. Igen, ő valóban anya, de ettől még vonzó nő, aki ugyanúgy jól szereti érezni magát, mint bárki más. Csak kicsit más az időbeosztása!

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.