Szexpóz haladóknak!

Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Oldalt fekve, szemtől szemben

Ugyan a párok szemtől szemben vannak egymással, így a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged, de eközben a behatolás nagyobb összpontosítást igényel mindkét fél részéről. Ennek oka, hogy nincs olyan testfelület, amin támaszkodva ritmusosan összhangba tudnak kerülni a szeretők egymással.

A póz leírása

Minkét fél az oldalán fekszik, egymással szemben, szorosan ölelkezve. Lábaikat össze tudják kulcsolni, miközben a férfi megtalálja az utat a nőhöz. Ez a póz általában azoknak a pároknak kedvezőbb, ahol a férfi valamivel magasabb párjánál, mivel úgy jobban tudja irányítani mozdulatait ebben a helyzetben is.

szex60

Előnye

A közelség és az intimitás, a csókok, a simogatás, az ölelés fokozza az élvezetet a pár számára, tehát a testbeszéd és a mimika előtérbe kerül az oldalt fekvő póz során. Emellett a csípőproblémával küzdő párok számára ugyancsak kedvelt pozitúra lehet, mivel nem nehezedik nyomás az érzékeny területre.

Hátránya

A behatolás valamivel nehezebb, mint a legtöbb póz esetében, hiszen itt a pár egymásnak oldalt, nem szemben, vagy háttal helyezkedik el. Éppen ezért, a férfi megtámasztani sem tudja magát, ami a tempót és a behatolás mélységét is gyengíti.

Szintén zavaró lehet, hogy mindkét félnek csak az egyik keze szabad, sőt az sem minden esetben, hiszen egymást megtartva, lábakat összekulcsolva jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. A pro és kontra érveket figyelembe véve, főként az összeszokott párok tudnak elmélyedni az oldalt fekvő pózban.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.