A legbizarrabb szextörvények!

Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

Néhány évtizede még a „lehetőségek földjeként” emlegették, mára a liberalizmus és a prüdéria összeférhetetlen Mekkája lett. A legvadabb szexuális történeteket innen halljuk, a nagy szabadság-érzés mögött azonban visszafogottság lakozik.

Bizony, nem olyan felelőtlenek, lazák az amerikaiak, mint amilyennek mutatják magukat. Elképesztő dolgok miatt indítanak pert: gyakran téma a bíróságok tárgyalótermében a szexualitás is, a vélt vagy valós eseteken képesek évekig hadakozni.

Összegyűjtöttünk 20 extrém szextörvényt, amely betartására kiemelten odafigyel az amerikai hatóság!

1. Az USA 18 államában illegális az orális szex.

2. Georgiában illegális a szexuális együttlét házasság előtt.

3. Virginiában tilos felkapcsolt villany mellett szeretkezni. Micsoda környezetbarát és energiatakarékos állam!

4. Oregon államban a férjek számára törvénybe ütköző cselekedet aktus közben trágár szavakat kiejteni.

5. Washington DC-ben, az USA fővárosában a hagyományos misszionárius pózon kívül minden más pozitúra tiltott. A kérdés adott: ki és hogyan ellenőrzi a törvény betartását?

6. Wisconsinban tilos orgazmus közben lövöldözni. Vajon kinek támad kedve a gyönyör felemelő pillanatában pisztollyal lövöldözni?

gkihxeh53

7. Pennsylvaniában tilos „autópálya-díjszedő fülkében kamionsofőrrel szeretkezni”.

8. Floridában törvényt sért, aki tarajos süllel közösül. Érthetetlen, miért éppen erre az állatra esett a tilalom.

9. Az esküvőd napján ne horgássz Illinois államban, Oblongban! Vajon hány menyasszonynak fordult meg a fejében, hogy élete nagy napján egy csónakban ülve a csaliját lógassa egy halastóba?

10. Utah államban tilos unokatestvérrel házasodni 65 éves kor előtt.

11. Washington államban a férfiak számára teljesen legális állatokkal közösülni, amennyiben az állat kevesebbet nyom 40 fontnál (kb. 18 kg-nál).

12. Tilos a flört Arkansas állam fővárosában, Little Rock-ban. Ha megtetszik valaki, csúsztasd oda a számod egy cetlin! Később hívni fog… vagy nem.

13. Szex után tilos a sör az iowai Ames-ben. Kiskapu: a törvény csak a szeretkezés utáni sörivást tiltja, nem vonatkozik a tilalom a borra vagy a pezsgőre, ezek amúgy is romantikusabb és elegánsabb nedűk.

14. Csak ruhában lehetséges a szerelmi együttlét a nebraskai Hastingsben! A prüdéria olyan mértéket öltött, hogy a szállodai vendégek is egy-egy fehér, ,,élére” vasalt hálóinget kapnak, hogy abban feküdjenek le egymással, majd aludni.

38u5vfvc

15. Akinek kellemetlen a lehelete, nem szexelhet a minnesotai Alexandriában. Ezt tényleg komolyan gondolhatták a törvényalkotók?

16. A szeretkezés csak óvszerrel megengedett a nevadai Las Vegasban. A védekezés fontossága természetes, de ez a szexre vonatkozó törvény hagy némi kívánnivalót maga után.

17. Szexelj kocsiban Új-Mexikóban! Csak annyi a kikötésük, hogy ha megálltok egy parkolóban egy gyors menetre, ne lehessen belátni a kocsiba, legyenek az ablakok lesötétítve vagy lefüggönyözve. Ennek ellenére érdemes kihaltabb helyet keresni, ha már szabad a pálya, hacsak nem akarod, hogy a környék apraja-nagyja az ütemre rugózó járművedet figyelje.

18. A obszcén, malac beszéd az oregoni Willowdale-ben szigorúan tilos! A hálószobából kihallatszó egyértelmű hangok is szabálysértésnek minősülnek. Ha más is meghallja az együttlét zajait, a lihegést, nyögdécselést vagy az ágy nyikorgását, akár a rendőrséget is kihívhatja!

19. Ha egy család Dallasba költözik, érdemes figyelmeztetni az asszonyt, hogy 30,48 cm-nél hosszabb vibrátort semmiképp ne vigyen be a munkahelyére, mert tiltja a törvény.

20. Massachusettsben tilos az aktus állatok jelenlétében.

Ezek tudatában, ha Amerikában jársz, kétszer is gondold meg, mikor, hol, kivel és mit csinálsz! Éljen a szerelem!

Forrás: